Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Ya şu cihazı aldım alalı her gelen güncellemeyle kamerayı bir noktadan düzeltip başka noktadan bozdular arkadaş ya. İllallah ediyorum artık... View Post
S25 ultradaki gibi güneşte yansımasın istiyorum böyle ekran camları varsa s2q fe için link falan atabilirmisiniz View Post
Hileli whatsapp kullanıyordum ve silmek zorunda kaldım şimdi Play Store üzerinden yükleyemiyorum Bu konuda nasıl bi çözüm önerirsiniz View Post
Arkadaşlar, az önce telefonum bir izin istedi benden. Bu telefonun orta tuşuna basınca (hani Gemini sesli asistan açılıyor ya) benim telefonumda... View Post
Ana ekranı nereden sıfırlayabiliriz ? View Post
S24FE cihazımda gri ve griye yakın koyu temalardayken, kameradan başlayarak ekranın altına kadar giden bir çizgi farkettim. Bazen kayboluyor bazen... View Post
3 gün önce aldığım s24+ cihazının şarjının hızlı bittiğini düşünüyorum ne yapmalıyım? View Post
3 farklı durumdada aynı sorunu yaşıyorum 1. Arabada android car play e telefonu bağlayınca telefon hoparlörlerin ikiside patlamış gibi ikiside sesi 10... View Post
User | Likes Count |
---|---|
911 | |
666 | |
613 | |
477 | |
459 |
User | Count |
---|---|
59 | |
49 | |
29 | |