Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arkadaşlar s23 ultra cihazima one ui 7 gelmedi normalmi? View Post
Arkadaşlar ısınma sorunları ve batarya da performans düşüşü olduğunu okumuştum sizce yükleyim mi ? Sorunlar düzeldi mi ? View Post
Resimde gözüken kullanılmayan uygulamaları yönet seçeneği her yeni uygulama yüklendiğinde bu seçeneğin kapalı olmasını istiyorum bazen uzun süre... View Post
S23te cpu yapılandırma kısmı yok galiba. Tr'ye mi özel yoksa s23lere vermemişler mi anlamadım. Goodlock'tan game booster+ modülünü indirip... View Post
Arkadaşlar telefonumun(s24 fe) ahizenin üst kısmı full çizildi kılıfdan dolayı gözükmüyor değiştirmeye değer mi View Post
Deneyimleri olanlar paylaşabilir mi? View Post
Merhaba arkadaşlar telefon S24 u hd ses volte bulamıyorum nerede yardımcı olabilir misiniz View Post
Herkese merhaba s25 plus kullanıcılar sizlerdeAhizden cızırtı veya tiz sesleri geliyor mu ilk cihazda cızırtı sorunu vardı değişim talebinde bulundum... View Post
Knox u mu siliyor View Post
Bugün müşteri hizmetlerini aradım saçma sapan bir şeyler saçmalayıp sorunu çözmediler...Var mı yardimci olacak biri ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
902 | |
651 | |
542 | |
512 | |
504 |
User | Count |
---|---|
57 | |
53 | |
28 | |