cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a54ten s23fe geçilir mi

(Topic created on: 03-13-2024 01:59 PM)
303 Views
canerplus
Active Level 2
Options
Galaxy S
s23 fe almak istiyorum tavsiye eder misiniz?
a54ten geçişimde bana ne gibi faydaları olur?
16 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Performans olarak a54den çok daha iyi bir cihaz olduğu aşikar ama bana kalırsa ya s23e geç yada yazın çıkacak olan s24fe yi bekle illa şu an s23fe alacağım diyorsan o da kötü değil tabi s22 nin kamera setine sahip daha performanslı daha uzun pil süresi sağlayan bir cihazın olmuş olur şimdiden hayırlı olsun 🙂
canerplus
Active Level 2
Galaxy S
öğrenci olduğum için çok bütçem yok inceliyorum işte
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Geçilir o zaman hocam kötü cihaz olduğunu kimse iddia edemez
0 Likes
canerplus
Active Level 2
Galaxy S
bu a55 falan çıktığında galiba buyback kampanyasında cihazımın fiyatı artar diye düşünüyorum
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Onu bilmiyorum hocam olabilir genelde biraz artıyor yeni cihaz satmak istedikleri için şu an samsung sitesinde 9500 tl (128gb) ayrıca 3000 tl de takas fırsatı var 12500 tlye sayıyor 25000 tl olduğuna göre 12500 daha vermen gerekir şu an
0 Likes
Galaxy S
Evet geçilir kesinlikle
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
S23 fe çok güzel bir cihazdır geçilir pişman olmazsınız kamerası olsun işlemcisi olsun fiyatına göre çok iyi bir telefon.Not xiaomi 13t'den biraz daha iyi.
s23brk
Active Level 4
Galaxy S
S23 fe aldım babama inan a54 ten bir farkı yok kasmalar donmalar cabası özellikle kamera açısında çok kötü bi telefon kendim s23 kullanıyorum iphone alan arkadaşlara telefonunu sattırıp s23 aldırdım o derece iyi bir telefon
Galaxy S
geçilmez gerek yok a54 yeterli zaten niye geçiyon
0 Likes