cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Z fold 2 batarya sorunu

(Topic created on: 03-26-2022 11:43 AM)
691 Views
isikligun
Active Level 1
Options
Galaxy S

Z fold 2 batarya sorunum var cihaz kullanımda ve boşta çok şarj tüketiyor. Güç tasarrufunda arka plan uygulamaları kapalı telefon boşta iken ekran dahi açılmadan 1 saate yüzde 5 şarj tüketimi.  Ortalama 20 25 dakikalık (oyun kamera video yok ve tamamen küçük ekranda ) yüzde 15 şarj tüketimi var genelde ki kullanım da whatsapp yazılı mesajlaşma ve instagram karma . Destek ekibi sıfırlama önerdi 3 kere cihazı sifirladik 2 günde ama sonuç yok lütfen yardım. Büyük ekran konforu yaşamak adına aldım şarjdan dolayı büyük ekran açamaz oldum  1 yıl garantisi var 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba isikligun,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
isikligun
Active Level 1
Galaxy S
Durum bu 5 dakikada yüzde 4 ve uygulama 1 dakikadan az . Screenshot_20220326-082738_Device care.jpg
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Arka planda veri kullanmasına izin ver i kapatın bence o uygulamanın Screenshot_20220326-115440_Settings.jpg
isikligun
Active Level 1
Galaxy S
Bir kısıtlama seçeneğini çıkmıyor one ui ana erkan da çok şarj yuyiyor görünüyor arka plandaScreenshot_20220326-120549_Device care.jpg
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Veri kısmına bakın ve uygulamayı derin uyku moduna alın , başka boyle uygulama varsa onlarada yapın
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Detaylı kontrol edilebilmesi için garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim edin cihazı
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba isikligun,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

isikligun
Active Level 1
Galaxy S

One ui ana ekran arka planda çok ciddi şarj yiyiyor . Ekran kapalı olduğu zamaar dahi ortalama 1 saat telefon boşta iken arka plan verileri temizlenmiş iken dahi yüzde 6 ya yakın şarj tüketimi var 
isikligun
Active Level 1
Galaxy S
Arka planda one ui aktif gorunmedihinde tam ekran 2 buçuk saat film izlemede yüzde 29 şarj düşerken normal kullanımda küçük ekranda arka planda one ui aktif görünüyor ve tuketim çok daha yuksekScreenshot_20220326-221503_Gallery_13390_1648322103.jpgScreenshot_20220326-213102_Device care.jpg
isikligun
Active Level 1
Galaxy S
Iki fotoğraf arasında ki saat farkı ve batarya düşüşü ortada çileden çıkarıyor beni artık yardımcı olabilecek var mı 45 dakika ve yüzde 11 şarj tek yaptığım ekran fotosu almak ve şuan buraya girip bunu yazmak Screenshot_20220326-221651_Device care.jpgScreenshot_20220326-213136_Device care.jpg