cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yurtdışı S23 Ultra kayıtsız şekilde e sim ile kullanmak mümkün mü?

(Topic created on: 09-05-2024 09:06 AM)
1722 Views
MKarahan_
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba, yurtdışı kayıtsız S23 ultra kullanıyorum ve 30 gün kullanım hakkı kaldığına dair mesaj geldi. Hakkım bittikten sonra imei attırmam lazım.

Soru şu: e sim ile imei attırmaya gerek kalmadan kullanmam mümkün mü? 

Değilse başka bir yolu var mı? IMEI attırma 3 bin TL civarı maalesef o kadar vermek istemiyorum.. 

13 Comments
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
Samsung'larda ömürlük imei atıyorlar diye biliyordum öyle değil mi? Yani bir kere atınca bir daha atmaya gerek kalmıyordu diye hatırlıyorum
0 Likes
MKarahan_
Active Level 5
Galaxy S
Onu tam bilmiyorum maalesef.. ama gereksiz pahalı olduğu için başka bir yol arıyorum..
0 Likes
Galaxy S
Tabiki hangi hatti kulaniyorsan o bayiye gidip e sim destegi aliyorsun 4 ay e sim uzerinden kulanabiliyorsun
0 Likes
MKarahan_
Active Level 5
Galaxy S
Herhangi bir şekilde imei attırmaya gerek kalmıyor değil mi? 4 ay sonra ne olacak peki
Galaxy S
Yil basi geliyor zaten yilbasinda her iki simde yeniden 4+4 ay aciliyor
0 Likes
Galaxy S
Tabi bayideki arkadaslara sor bu durumu onlar bu isi yaptiklari icin daha iyi bilgileri vardir ama oluyor e sim 4 ay uzuyor
0 Likes
MKarahan_
Active Level 5
Galaxy S
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏🏻 bugün soracağım..
0 Likes
Greatblue38
Active Level 1
Galaxy S
Çift sim+e-sim 4 aydan toplam 12 ay ediyor. Tek sim kartı telefonda gezdire gezdire kullanıyorsun. 1. sim yuvası 4 ay sonra 2. sim yuvası 4 ay e-sim 4 ay toplam 12 ay kullanıyorsun.
0 Likes
MutMut
Active Level 5
Galaxy S
Esim bildiğim kadarıyla sim2 nin imeisini kullanıyor o yüzden 8ay kullanılabiliyor toplam
0 Likes