cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yazılım Güncellemesi Bildirimi Kapatma

(Topic created on: 06-06-2024 09:36 PM)
1033 Views
bageran
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar telefonuma güvenlik güncellemesi geldi ve her gün bildirim geliyor sadece kökten kapatmanın bir yolu var mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ayarlar uygulamalar sistem uygulamalarını göster yazılım güncelleme hizmetinin 2 tane var ikisine de tek tek girerek bildirimler kısmından bildirimlerini sessiz yap veya tamamen kapatın

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ayarlar uygulamalar sistem uygulamalarını göster yazılım güncelleme hizmetinin 2 tane var ikisine de tek tek girerek bildirimler kısmından bildirimlerini sessiz yap veya tamamen kapatın
0 Likes
bageran
Active Level 6
Galaxy S
Kapatma seçeneğim yok sadece sessize alabiliyorum ama tam anlamıyla kapanmıyor reis, sabah telefonu alınca güncelleme yerine girmiş şekilde açılıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
bak burada izin verildi olarak yazan iki tane yer var ya üzerlerine bir kere basıp bırak o zaman engelliyor bildirimi1717700334225.jpg
bageran
Active Level 6
Galaxy S
Bu şekilde zaten günlerdir fakat yine geliyor anlamadım, neyse biraz daha bekleyeyim belki gider artık 1717700467037.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
iki tane hizmet var ötekini de yap bu şekilde bir de bunu yaptıktan sonra cihazı yeniden başlat bakalım Bir de
bageran
Active Level 6
Galaxy S
Bugün öyle yaptım öyle yaptıktan sonra artık bir tanesi gözükmeye başladı biraz bekleyeyim bakalım.