cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yazılımınız Güncel !!!

(Topic created on: 2 weeks ago)
31 Views
kogluozkan
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

yılbaşını bekler gibi yazılım bekliyoruz
priv
Active Level 5
Galaxy S
Neden bu kadar bekliyorsunuz ki? Altı üstü bi telefon güncellemesi. One ui 7 kullanıyorum. Benim farketmediğim bir mucize mi var? 🤔
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Hocam insanlar telefona bu kadar para verince, doğal olarakta vaat edilen şeyleri istiyorlar.
priv
Active Level 5
Galaxy S
Anlıyorum hocam ancak zaten siz istemeseniz bile gelecek olan birey bu. Bu kadar yaygara... Ne bileyim gereksiz geliyor bana
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Yani.. Bu kadar abartmaları gereksiz bencede ama ne diyebilirz ki .d
priv
Active Level 5
Galaxy S
Tabi cnm herkesin kendi bileceği iş. Yüksek sesli düşündüm ben 😊
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
samsung oneui7 tanıtıldığından beri herkesin beklentisini çok yükseltti zamanında verseydi veya kesinleşmiş bir tarih olsaydı emin ol kimse takmazdı
berkesait
Active Level 6
Galaxy S
Haklısın ama insanların hayatları eskisi kadar umut dolu değil siyasi algılama ama hayatın ilerisinde az çok ne olacağı belli artık insanların yani köyden çıkıp ceo olma dönemi bitti insanlar için bu tarz minimal değişimler bile çok fazla şey ifade ediyor. Eskiden ailenle kurduğun düzenle evinle arabanla mutlu olurdun bunlar çok zorlaştığı için telefon kulaklık akıllı saat almak bile heyecan yaratan unsur oldu.
priv
Active Level 5
Galaxy S
Çok güzel ifade etmişsiniz Berke bey. Sanırım biraz da şirketlerin insanları çekmek istedikleri çukura güle oynaya atladık. Tırnak ucu kadar önemli olmaması gereken konulara fazla önem atfettik galiba. Üzerine düşünmemiz gereken bir durum.
kogluozkan
Active Level 6
Galaxy S
bir hikaye vardır beni soğuk değil senin battaniye sözün öldürdü diye aynı mesele
feyzullahdmn
Active Level 2
Galaxy S
Kankam sen baklavayı yemişsin su yok mu diyorsun 😂 millet baklavayı yemek için kuyrukta bi de biz bakalım şu ui7 nin neymiş