cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yardım

(Topic created on: 10-05-2024 09:14 PM)
198 Views
helmo
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonuma istanbul akbil uygulaması indirdim sonra root denilen birşey yüzüden uygulama açılmıyor ne yaptıysam bu lanet şey gitmiyor nasıl bundan kurtara bilirim hiç birseye güvenlik sebebi ile yuklememe izin vermiyor 

13 Comments
Şokella
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu nereden satın aldınız ve aldıktan sonra imei attırdınız mı?
helmo
Active Level 1
Galaxy S
Telefon yurt dışından geldi hediye
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Galaxy S
Rootlu cihaz, dışarıdan orijinal olmayan bir yazılım yüklenmiş cihaz demektir. Geldiği yer güvenilirse, bu durum IMEI'den kaynaklanmaktadır. Eğer bu işlerden çok anlamıyorsanız bir telefoncuya başvurmanız en mantıklı seçenek. Bunlarda webde bulduğum birkaç çözüm. 1728152743742_1728152743735_0.jpg
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Galaxy S
Eğer kendiniz yapacaksanız orijinal yazılımları samfrew den bulabilirsiniz diye biliyorum.
0 Likes
helmo
Active Level 1
Galaxy S
Evet atıldı
0 Likes
helmo
Active Level 1
Galaxy S
Birden hiç birşey yokken bir uygulama indirdim google playden sonra root belası çıktı bir türlü gitmiyor bir bilgimde yok bu ne anlama geliyor virüsmu
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Uygulamalarınızı kontrol edin. Magisk isminde bir uygulama varsa bir kaç ayar yapmanız gerekecek
0 Likes
helmo
Active Level 1
Galaxy S
Bu uygulma virüsmu
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Hayır değil. Root sisteme tam yetki veren bir işlemdir. Haliyle bazı uygulamalar tam yetkiyle çalışan sistemde güvenlik açığı olabileceğini düşünerek çalışmayı engeller