cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yanlışlıkla dokunma engelleme Çalışmıyor!

(Topic created on: 10-05-2024 09:35 PM)
256 Views
Ihs0
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar, 

S24 Ultra kullanıyorum telefonda yanlışlıkla dokunma önleme özelliği açık olmasına rağmen cebimde sürekli bir şeyler dokunuyor çalışıyor.
Çalan müzik duruyor, çağrıdayken mikrofonum sessize geçiyor vs.
Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Samsung ekibi görüyorsanız bunu bir feedback olarak ele alabilirsiniz. 
9 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Benim için de tam tersi oluyor bazen, durduk yere dokunma koruması açılıyor ve bir türlü kapatamıyorum gidip geldiği için.
Ihs0
Active Level 1
Galaxy S
Özellik sende çalışıyormuş ne güzel:D
Ekranda veya koruyucudaki bi hasar sorundan kaynaklanabilir mi acaba
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Zannetmiyorum ama her şey olabilir :)
Galaxy S
Bende arka cebime falan koyuyorum otururkende telefonu bacaklarımın üstüne alıyorum telefon bazen acil aramalara giriyor (allahtan 112ye tıklamıyor ☠️) yapacak bir şey yok gibi ekran koruyucusu varsa ondan olabilir1728153421942.jpg
Ihs0
Active Level 1
Galaxy S
Ekran koruyucu kullanmıyorum, ki olsa bile bence böyle yapmaması lazım asla. Çok basit bir özellik mesafe sensörü ile de cep modu yapılabilir aslında ama ışık sensörüne göre yapmışlar sanırım.
Galaxy S
Benim için çok bir sıkıntı olmuyor aslında elbet canımı sıkıyor ama öyle rahatsız etmiyor beni. Muhtemelen parmak algılıyor dokunuyorlar algılsyıp cihaz basıyor bir yerlere kafasına göre. Yanlışlıkla dokunma koruması da algılamıyor tam. Geliştirmeleri lazım bu özelliği.
0 Likes
Ihs0
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle geliştirmeleri lazım, sonuçta böyle ufak detaylar kalite katar markaya.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonun üst yarısını elinizle kapatıp güç tuşuyla cihazı uyandırınca çalışıyor mu?
0 Likes
Ihs0
Active Level 1
Galaxy S
Evet o şekilde aslında korumaya giriyor ama cepteyken girmiyor gibi ya da stabil değil
0 Likes