cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yan jelatinler s23 plus

(Topic created on: 09-19-2023 12:46 PM)
468 Views
Şakşukacı
Active Level 6
Options
Galaxy S

Telefonun yan jelatinleri sökersem, kılıfı takıp çıkarırken çizilme olur mu? Kılıfım spigen ve telefonu takarken çok iyi kavrıyor ondan dolayı çizilir diye jelatinleri sökmedim. Ama sökmezsem ve ayrıca kılıfla kullanırsam da ısınma sorunu olur diyorlar. Ne yapayım? 

8 Comments
burchina21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hic birşey olmaz
0 Likes
Galaxy S
Sakınan göze çöp batarmış, bence bu kadar Sakınmayın başına daha çok şey geliyor ben bunu yaşadım.
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Ben aldıktan 1 ay kadar böyle kullandım sonra jelatinler kendisi kalktı bir şey olmaz.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bırak kalsın.
0 Likes
emretfkci
Active Level 7
Galaxy S
Sökme kardeşim yan taraflar parlak olduğu için bi süre sonra boya atması ya da kirden tozdan lekeler yapmaya başlıyo
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Kenarlarına yapışık olan jelatin zaten İncecik bir şey ısınmaya sebep oluşturacağını sanmıyorum. Uyumlu oluyorsa Eğer üzerinde jelatin varken kılıfa takabilirsin cihazı. Ben olsaydım jelatini çıkartırdım ama öyle takardım kılıfı jelatinler benim elimi rahatsız ediyordu ama tabii kılıflı kullanacağın için jelatin hissiyatı rahatsızlık vermez o yüzden çıkarmaya da bilirsin.
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ben söktüm 5 aydır çizilmedi. Silikon kılıf kullanıyorum.
0 Likes
galaxyplugins
Active Level 4
Galaxy S
Bence sökme bırak zamanla çıkarlar zaten ve evet kalın kılıf telefonun hava almasını engelliyor ve ısınma yapabilir ama telefonun içinde sıvı soğutma var zaten onun gibi birşey o yeter bence
0 Likes