cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ya bunlar bir rüya ise?

(Topic created on: yesterday)
45 Views
OneUI7magduru
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bildiğiniz gibi rüyaların başı tam yoktur. Rüyayı görmeye başlarız ama kendimizi ne kadar zorlarsak zorlayalım rüyasında başında ne olduğunu hatırlayamayız. Birden kendimizi olayların ortasında buluruz ve oradan devam ederiz. 

Size soruyorum, One UI 7'yi ne zaman beklemeye başladınız hatırlıyor musunuz? Ya da ayarlardaki yazılım güncelleme butonuna ilk bastığınız zamanı? Yoksa siz de birden kendinizi sürekli One UI 7 ile ilgili haberleri takip ederken mi buldunuz? Sizce de bu şüphe uyandırıcı değil mi? Ya One UI7 gerçek değilse? Ya bir rüya ise bunlar? Çünkü ne kadar beklersek bekleyelim aslında gelen bir şey yok ve biz, gerçekleşmeyecek bir şeyi beklemek üzerine kandırılmış bir topluluğuz. 

Elbette etrata One UI7 aldığını iddia eden kişiler var ama bunları gerçekten gözümüz ile gördük mu? O kişilerin gerçek olduklarını nereden biliyoruz? 

Bir düşünün bence. 
8 Comments
gangtoea
Active Level 5
Galaxy S
Kafayı yemişsin git rom kur kendine gel
OneUI7magduru
Active Level 5
Galaxy S
Böyle bir şey olsaydı kurardım ki artık istemiyorum da, hevesim kaçtı
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Eyvah eyvah
0 Likes
Halil_97
Active Level 7
Galaxy S
😂😂
0 Likes
KinZhuLL
Active Level 3
Galaxy S
Bak kardeş ben bu internete para veriyorum ve paramın karşılığını alamayınca üzülüyorum beni üzme. 👿
OneUI7magduru
Active Level 5
Galaxy S
Kitleleri rüyadan uyandırmak en zor şeydir, ama bu benim görevim değil ben sana sizi uyardım, herkes kendi kurtuluşunu bulsun
0 Likes
Galaxy S
OneUI 7 kafayı yedirtmiş
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy S
Şimdi uyandım ve samsung'un one ui 30 duyurduğunu gördüm.😂