cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

YILLARIN BİRİKMİŞİ (SAMSUNG BİTTİ)

(Topic created on: 03-12-2025 07:58 PM)
42 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Galaxy S

İlk akıllı cihazım S3 mini ile başladı. Sonrasında A5 2015, A3 2016, S7, Note 9, A52, A73, S23 Ultra ve son olarak S24 Ultra şeklinde oldu. 

O esnada galaxy watch 4 classic ve watch 6 classic kullandım. 
Ayrıca Buds 2, Buds 2 Pro ve son olarak Buds 3 Pro modellerini kullandım.
Beyaz eşya olarak Samsung Tv ve yine samsung wind free klima kullandım. 

Samsung harici İphone 5S, Iphone 11, Iphone 13, Iphone 15 Pro, Iphone 16 Pro Max kullandım.
Ayrıca airpods 2 pro ve apple watch 9 kullandım. 

Yılların Samsung kullanıcısıyım ve aynı zamanda yılların apple kullanıcısıyım. Tecrübelerim ve fikirlerim kabul görsün yada görmesin bu yazı hem bir serzeniş hemde bir kıyaslamadır. Samsung marka aldığım tüm ürünler en az bir kez garantiye gitti. Özellikle şu son sene de (2024) samsung servisi garanti kapsamında hiçbir ürünümle ilgilenmedi hiçbir maduriyetimi gidermedi. Öncesinde gerçekten de çok iyiydi servisleri. Fakat şu 2024'te samsung'a birşeyler oldu ve tamamen salmış gibi herşeyi. Belli bir pazar payı yakalamak bir başarı değildir. Fakat bunu sürdürmek başarıdır. Apple cihazlarımda sırf pahalı diye apple servisi çok iplemiyor diye gidip pahalı pahalı kaskolar yaptırdım fakat hiçbir apple cihazımda hiçbir sorun yaşamadım. Tek bir problem bile yaşamadım. Evet iki markanında cihazları arasında kendisine göre artıları ve eksileri var. Örneğin Samsung cihazlarda oyun oynamak aşırı keyifliyken apple de oyun oynamak külfet gibi geliyor. Apple cihazlarda sosyal medya kullanmak aşırı keyifli iken samsung cihazlarda aşırı külfetli geliyor. Bunun gibi binlerce artı ve eksi sayabilirim. Lakin asıl konu samsung un son zamanlarda saçmalaması kendisini tekrar etmesi başka markaları taklit etmesi ürünlerinin arkasında durmaması acaba samsung marka şunu alsam sorun yaşarmıyım düşüncesini benim kafama iyice soktu. Demem o ki daha da samsung marka bir şey satın almam. Kimseye de tavsiye etmem. Sizlere tavsiyem uzak durun. Aldatmacadır samsung. Tamam cihazları hızlı. Iphone boylarının dediği gibi kasma donma olayı yok kameraları geçerli ve benzeri birçok avantajı var ama mağdur olabileceğiniz son fiyatlardan sonra paranızı çöpe attıracak bir marka haline geldi. 
Galaxy S
Senden mi öğreneceğim birader? Yorumunda cihazı nasıl kullandığını söylüyorsun, son cümleye yanıt verdim ben de. 60 ile 120 arasında farkı çok rahat anlaşılıyor. Havaya bakarak mı kullandınız o cihazları? Birbirlerini tokatlayacak cihaz yok; birinin diğerine göre artısı eksisi var sadece. Sizin dediğiniz gibi olsaydı, 2024'ün en iyi telefonu unvanını o bahsettiğiniz markalar alırdı, değil mi?
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Birader 2024'ün en iyi akıllı telefonları listesi ilk beş şu şekilde:
1 - Oneplus 13
2 - Honor Magic7 Pro
3 - Vivo X200 pro
4 - İphone 16 pro max
5 - Xiaomi 15
Hatta ilk onda bile yok samsung. Bu kafayla evet benden öğreneceksin koçum
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy S
Kim yaptı bu listeyi 😂 one plus honor ne alaka 😂
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Hocam sanırım şaka yapıyor olmalısınız. Tr de satışı yok ama o cihazı size şöyle gösterebilirim.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/oneplus-13.html

Bu siteden özelliklerine bakın. YouTube den incelemelerini falan izleyin derim.
Snapdragon elite işlemci kullanıyor.
24gb ram
1tb hafıza ile geliyor. Kamerasına hiç hiç girmeyelim saymakla bitmez çünkü. Honor magic7 pro zaten ona keza. Aynı şekilde google pixel 9 pro var. Samsung ve Apple bunların yanında çerçöp kalıyor hocam bilginize.
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy S
Ben tuşlu telefonlarını, c3300, s4, j7, j7 prime, j7 pro, a10, a13, a31, a72, m21, m34, s22, s22 ultra ve s23 deneyimlemiş kullanmış biri olarak bir kez bile garantiye göndermedim. Bence atıyorsunuz.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Teknoloji Şans İşide Birazda
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Siz yaşamadinız diye olmayacak bi kaide yok şikayet var bi bakın sonra taraflı yorum yapın
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy S
Nerede şikayet var 😂
medemen
Active Level 10
Galaxy S
Yazınızda Samsung ve Apple markalarıyla ilgili deneyimlerinizden bahsetmişsiniz. Samsung'un son dönemde garanti hizmetlerinde yaşadığınız sorunlar, size olumsuz bir izlenim bırakmış görünüyor. Özellikle 2024 yılında Samsung servislerinin garanti kapsamında ürünlerinize ilgi göstermediğini belirtiyorsunuz. Apple cihazlarınızda ise herhangi bir sorun yaşamadığınızı ve Apple'ın daha güvenilir olduğunu düşündüğünüzü aktarıyorsunuz.

Samsung ile Yaşadığınız Sorunlar:

Garanti kapsamında ürünlerinize ilgi gösterilmemesi.

Ürünlerin en az bir kez garantiye gitmesi.

Son zamanlarda Samsung'un ürünlerinin arkasında durmaması.

Apple ile Deneyimleriniz:

Apple cihazlarında herhangi bir sorun yaşamadınız.

Apple'ın daha güvenilir olduğunu düşünüyorsunuz.

Bu deneyimler ışığında Samsung markasından uzak durmayı ve başkalarına da tavsiye etmemeyi düşünüyorsunuz.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Adamın yazdığını niye bir daha yazıyorsun ?