cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

YILLARIN BİRİKMİŞİ (SAMSUNG BİTTİ)

(Topic created on: 03-12-2025 04:24 PM)
108 Views
Enestkr
Active Level 7
Options
Galaxy S

İlk akıllı cihazım S3 mini ile başladı. Sonrasında A5 2015, A3 2016, S7, Note 9, A52, A73, S23 Ultra ve son olarak S24 Ultra şeklinde oldu. 

O esnada galaxy watch 4 classic ve watch 6 classic kullandım. 
Ayrıca Buds 2, Buds 2 Pro ve son olarak Buds 3 Pro modellerini kullandım.
Beyaz eşya olarak Samsung Tv ve yine samsung wind free klima kullandım. 

Samsung harici İphone 5S, Iphone 11, Iphone 13, Iphone 15 Pro, Iphone 16 Pro Max kullandım.
Ayrıca airpods 2 pro ve apple watch 9 kullandım. 

Yılların Samsung kullanıcısıyım ve aynı zamanda yılların apple kullanıcısıyım. Tecrübelerim ve fikirlerim kabul görsün yada görmesin bu yazı hem bir serzeniş hemde bir kıyaslamadır. Samsung marka aldığım tüm ürünler en az bir kez garantiye gitti. Özellikle şu son sene de (2024) samsung servisi garanti kapsamında hiçbir ürünümle ilgilenmedi hiçbir maduriyetimi gidermedi. Öncesinde gerçekten de çok iyiydi servisleri. Fakat şu 2024'te samsung'a birşeyler oldu ve tamamen salmış gibi herşeyi. Belli bir pazar payı yakalamak bir başarı değildir. Fakat bunu sürdürmek başarıdır. Apple cihazlarımda sırf pahalı diye apple servisi çok iplemiyor diye gidip pahalı pahalı kaskolar yaptırdım fakat hiçbir apple cihazımda hiçbir sorun yaşamadım. Tek bir problem bile yaşamadım. Evet iki markanında cihazları arasında kendisine göre artıları ve eksileri var. Örneğin Samsung cihazlarda oyun oynamak aşırı keyifliyken apple de oyun oynamak külfet gibi geliyor. Apple cihazlarda sosyal medya kullanmak aşırı keyifli iken samsung cihazlarda aşırı külfetli geliyor. Bunun gibi binlerce artı ve eksi sayabilirim. Lakin asıl konu samsung un son zamanlarda saçmalaması kendisini tekrar etmesi başka markaları taklit etmesi ürünlerinin arkasında durmaması acaba samsung marka şunu alsam sorun yaşarmıyım düşüncesini benim kafama iyice soktu. Demem o ki daha da samsung marka bir şey satın almam. Kimseye de tavsiye etmem. Sizlere tavsiyem uzak durun. Aldatmacadır samsung. Tamam cihazları hızlı. Iphone boylarının dediği gibi kasma donma olayı yok kameraları geçerli ve benzeri birçok avantajı var ama mağdur olabileceğiniz son fiyatlardan sonra paranızı çöpe attıracak bir marka haline geldi. 
35 Comments
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
👏👏👏 bende böyle düşünüyorum artık sadece paranızı çöpe atmaktan başka bişi değil çok değişti şimdi Samsung fanları gelir😂😂
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Samsung fanları zaten gelecek birazdan ona eminim. Lakin ortada bi sorun varken bir sürü insan bişeyleri problem ederken ortada bi sorun yok diyemezsin. Paranızı samsung ile çöpe atmayın. Ciddiyim gidin apple alın size hem statü kazandırır hemde vazgeçip satmak isterseniz paradan çok bi kaybınız olmaz. Huawei telefonları son zamanlarda çok iyi. Ülkemize giremesede pixel prolarda çok iyi. Bir sürü güzel markalar var gidin onlara para harcayın derim.
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
Zaten öyle olacak çünkü satılan ürün arkasında durmuyor firma ve bu tarz konuları buraya yazınca eskiden hemen bi moderatör ilgilenirdi ancak umrunda bile değil zaten s25 ultra ile ne yapmak istediği firmanın aşikar berbat cihazlar üretiyor
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Yenilik Konusunda Berbat
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Evet en basitinde artık moderatörler bile ilgilenip bakmıyor
Galaxy S
Hocam hepsine okeyim de ben hiç bir samsung cihazımı garantiye yollamadım o sizin kullanımınıza bağlı evet iphone oyunları android kadar iyi oynatmaz neden 50k telefonda en fazla 60 fps alaırsın :)
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Hocam kullanım konusunda oldukça iyiyimdir. Cihaz elime gelir gelmez içine hat bile takmadan kaplama yaptırır nano çektiririm. İç yüzünde ise bilmediğim sitelere girmem linklere tıklamam. Ayrıca ıphone pro ve pro max modellerinde 120hz diğerlerinde 90hz diye hatırlıyorum
Galaxy S
utanmasa 30hz verecek 90 diyorsun😂
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Evet kontrol ettim ve 60hz. Zaten o aradaki geçiş farkını iki farklı tazeleme hızına sahip cihazları yan yana getirmeden **bleep** edeceğinizi düşünmüyorum. Genel olarak akıcı cihazları. Ayrıca yazdığım yazıyla yaptığınız kıyaslamaların ne gibi bi alakası var. Ben yazımda bir artı bir eksi. Bir eksi bir artı şeklinde bahsettim. Siz doğrudan saldırıya geçmişsiniz. Bu apple olmak zorunda değil illaki. Samsungu tokatlayabilecek (her alanda) bir sürü marka var hocam yapmayın biraz objektif bakmayı öğrenin