Original topic:

YEDEKLEME

(Topic created on: 05-01-2024 04:32 PM)
531 Views
itsthesenior
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhabalar. Telefonu sıfırlamadan evvel whatsapp yedeklemesi yapmıştım 1.2gb, telefonu kurdum uygulamaları vs de kurdum ama yedeklemeyi geri yükleme yapamıyorum. Google drive kısmında whatsapp yedeği görünüyor ancak geri yükleyemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Ne şekilde çözebilirim?
12 Comments
Galaxy S
WhatsApp tekrar kurarken yedeği geri yükle seçeneği çıkması lazım o çıkmıyor mi wifi bağlantısı sağlami peki
Galaxy S
Böyle bir ekran gelmesi lazım ve geri yükle seçtikten sonra yedegin gelmesi lazım images-19_1000014316_1714573167.jpg
0 Likes
itsthesenior
Active Level 6
Galaxy S
Hayır çıkmıyor maalesef. Başka bir yolu yok mu? Tekrar sıfırlayıp denesem **bleep** olur mu acaba?
0 Likes
Galaxy S
Çıkması lazım,peki Google e-posta Yi mi değiştirdiniz Google hesabınızı eğer başka yeni hesap kurdiysaniz yedekler geri gelmez
0 Likes
itsthesenior
Active Level 6
Galaxy S
Yoo yüklediğim Gmail belli 5 tane hesap var ama yedekleme yaptığım mail ile giriş yaptım yine çıkmadı. Ben tekrar bi sıfırlama yapayım.
0 Likes
Galaxy S
Hm olur ama sıfirlama yapmanız gerekmez WhatsApp kaldır yeniden yükle ve Google hesabından çıkış yap tekrar gir önce bunları dene
itsthesenior
Active Level 6
Galaxy S
Sıfırladım yine olmadı. Çok can sıkıcı bir durum ya
0 Likes
Galaxy S
Hm enteresan valla isterseniz müşteri hizmetlerine tanışın 🤔
0 Likes
itsthesenior
Active Level 6
Galaxy S
Hangi müşteri hizmetleri? Whatsapp mı, Google mı?
0 Likes