Merhaba critical ops oyununda s24fe jiroskop açınca kendi kendine saga veya sola yavas yavas kayıyor iki tane s24 fe sıfır telefon da aynı sorun var... View Post
Merhaba critical ops oyununda s24fe jiroskop açınca kendi kendine saga veya sola yavas yavas kayıyor iki tane s24 fe sıfır telefon da aynı sorun var... View Post
Herkese merhaba bu foruma arada girer bakarım garip geldi kullanıcı kitlesi. Bir gönderiye yanıt yazmıştım. Belki markalara ait düşünceleriniz değişir... View Post
Astrafoto çektiğim zaman Yıldızlar felan çıkmıyor 12 dk ayarladım sabit tutturdum cihazı yine yıldızlar görünmedi bu durum cidden sinir bozucu bilen... View Post
Dostlar su an magsafeli guya sararmaz diye aldıgım şeffaf kılfın yan taraflari sarardi. Arka tarafta sıkınti yok yanlar cok kötu duruyo. Bildiginiz... View Post
S25 serisi kulllanıcıları, galaxy storeda uygulama güncellemeleri var mı bu şekilde , acil söyler misiniz ( başka modeller sizde yazın acil lazım,... View Post
Gaming hub da bu özellik ne işe yarıyor, fps arttırırmı? View Post
Konuşurken sesim karşıya boğuk gidiyor ve canımı sıkıyor ne yapabilirim View Post
Arkadaşlar samsung store uygulamasının güncelleme bölümünde play store uygulamalarının güncellemeleri görünüyor. Bunu nasıl kapatabilirim. View Post
racing master oynuyordum oyunu oynuyorum telefon gitar çalıyor sanki degisik sesler cikiyor s24fe 256 gb modeli View Post
User | Likes Count |
---|---|
662 | |
490 | |
428 | |
424 | |
359 |
User | Count |
---|---|
13 | |
10 | |
10 | |