cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Wifi Araması

(Topic created on: yesterday)
144 Views
FK-46
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Burda neyi seçmemiz gerekiyor. Ve de ne farkları var.
10 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Evde az çekiyorsa wifi aramayı seçebilirsiniz. Pil tasarrufu yapacaklardır. Çekim gücü iyiyse mobili de seçebilirsiniz. Bazıları wifi aramasında kesilme gibi sorunlar yaşamış. Şu ana kadar karşılaşmadım ama test edebilirsiniz.
FK-46
Active Level 7
Galaxy S
Yani az çekiyor derken telefon şebekesini kastettiniz galiba. Şebeke sorunu oluyor. Ayrıca wifi dediğim taşınabilir suberbox var
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Vowifi superbox kotasından yiyor galiba ama emin değilim. Çünkü oranın internetini kullanıyorsunuz. Şebeke sorunu varsa wifi aramayla test edip deneyin. Sorun yoksa kullanabilirsiniz pil tasarrufu da olur. Gerçi superbox da şebekeyle çalışıyor ama antenleri daha iyi olabilir.
FK-46
Active Level 7
Galaxy S
Test etmek lazım. Teşekkürler 🙏
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim.
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Superbox ustunden voWifi yapmanin hiçbir manası yok, ikisi de gsm den çekiyo zaten. Mobil ağ oncelikli olarak ayarlı kalsin.
0 Likes
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy S
Şebeken çekmiyorsa wifiyi seç ama konuşurken WiFi çekim gücü 1 e düşerse konuşamazsın ne sesin gider nede ses gelir
FK-46
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler. Cok dikkat etmedim bugüne kadar. Wifi ı seçtim şimdi
krwlng
Active Level 4
Galaxy S
Bu wifi araması özelliği beni kurtardı, odamda telefon çekmiyor ve kimse ulaşamıyordu, şuan telefon çekmese bile arayan ulaşabiliyor hiçbir kesinti ve ses sorunu da yaşamıyorum.