Ahmet6445
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar. Turkcell superonline kullanıyorum ve yeni wifi 6 modem taktırdım ancak s20 fe telefonum modemin yanında bağlanıyor modemden uzaklaşınca wifi bağlatısını görüyor ancak internete bağlanmıyor. Bu sorunu yapamayan var mı? Bu arada evde 2 tane daha telefon var onlar bu sorunu yaşamıyor. TV de de sıkıntı yok.
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
Solution
Jubei
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2021 07:38 AM in
Galaxy S
Merhaba.
Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Ağ Ayarlarını Sıfırla - Fabrika Ayarlarına Dön seçeneği ile tekrar deneyin lütfen, büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.
Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Ağ Ayarlarını Sıfırla - Fabrika Ayarlarına Dön seçeneği ile tekrar deneyin lütfen, büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2021 08:17 AM in
Galaxy S
Jubei arkadasimizin islemlerini denedikten sonra sorunun devam ederse farkli bir modeme baglanarak dene duzelme olmazsa incelenmesi icin hata raporu gonder kontrol etsinler.
2 Comments
Solution
Jubei
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2021 07:38 AM in
Galaxy S
Merhaba.
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2021 08:17 AM in
Galaxy S
Jubei arkadasimizin islemlerini denedikten sonra sorunun devam ederse farkli bir modeme baglanarak dene duzelme olmazsa incelenmesi icin hata raporu gonder kontrol etsinler.