cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp simgesi kayboldu

(Topic created on: 09-28-2021 11:24 PM)
2477 Views
Ersanakarlar
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Bu akşamki güncellemeden önceki güncellemeyi yaptıktan sonra rehberdeki kişilerin bilgisinden whatsapp simgesi kayboldu. Birine whatsapptan yazmak istersem rehberden wharsappına ulaşamıyorum, whatsappa girip kişiyi bulmam gerekiyor. Bu akşamki güncellemede umutlanmıştım ama yine düzelmedi. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı acaba?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Ersanakarlar,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Whatsapp uygulamanız güncel değilse güncelleyip deneyin.
-
Galaxy store üzerinden samsung uygulamalarını güncelleyin.
-
Bir diğer güncellemeyi bekleyin.
-
Hata raporu gönderin.
-
Eğer olumlu sonuç yoksa cihazı sıfırlayın.
0 Likes
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Senkronizasyonu açın ve whatsappın eşitlemesinin açık olduğundan emin olun.(hiç olmazsa whatsappı yedekledikten sonra kaldırıp tekrar kurun.)(cihazı sifırlamak burda hiçbir şeyi degistirmez)
0 Likes
Ersanakarlar
Beginner Level 2
Galaxy S
Öneriler için teşekkürler fakat bunların hepsini yaptım. Samsung destekle iletişime geçtim. Uzaktan bağlantı için beni arayan personel bile benim sayemde aynı sorunun kendisinde de bulunduğunu farkedince dünya başıma yıkıldı:) bir sonraki güncellemede düzelir kesin dedi ama düzelmedi malesef
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Ersanakarlar,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes