valler
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-16-2024 06:36 PM in
Galaxy S
Galaxy S21FE telefonuna sahibim, 3. parti yazılım olan aero whatsapp kullanıyordum fakat uygulamanın orjinal whatsappı indirin uyarısı çıkıp kapandıktan sonra ne kadar denesemde play storeden whatsappı indiremiyorum, google play verilerini sildim, başka hesaptanda denedim, dosyalardan whatsapp a dair her şeyi silmeme rağmen uygulama play storeden inmiyor, apk olarak indirmeyi denediğimde ise uygulama sanki telefondan silinmemiş gibi indir yerine güncelle yazısı çıkıyor ve hiçbir türlü ne güncelleniyor ne telefona whatsapp iniyor çünkü güncellenecek uygulamaya dair tek bir dosya ve veri yok hepsi silinmiş durumda 😄
forumda baktığımda ve yakın çevremdede dahil herkes aynı durumsan müzdarip 1 haftadır whatsapp kullanamıyorum ve indiremiyorum. Çok acilen bu duruma bir çözüm bulunması lazım. Buraya klasik verileri sil muhabnetleriyle gelmeyin, telefonu sıfırlamak istediğimde ise yedekleme yaparken uygulamalar kısmında hata veriyor büyük ihtimalle telefonda kendine bir yer edinmiş bu 3. parti yazılım olan aero whatsapp, virüs gibi birşey. Çok acil çözülmesi gerekiyor.
7 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:45 PM in
Galaxy S
Çözümü hakkında bir fikrim yok, ama bende de aero vardı. Sildim ve normal bir şekilde orijinal whatsapp yükledim. Sizle alakalı bir sorun.
valler
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 11:54 PM in
Galaxy S
olabilir, bilemiyorum artık
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 06:45 PM in
Galaxy S
Anladım, bu durum can sıkıcı olmalı. Sorunu çözmek için ilk önce telefonunuza köklü bir çözüm uygulamadan başlayabiliriz. Öncelikle, telefonunuzu güvenli modda başlatmayı deneyin. Bu modda, yalnızca varsayılan sistem uygulamaları çalışır, üçüncü taraf uygulamalar devre dışı kalır. Daha sonra Google Play Store'u güncelleyin ve tekrar WhatsApp'ı indirmeyi deneyin. Eğer bu yöntem de işe yaramazsa, telefonunuzun ayarlarından uygulama izinlerini ve depolama erişimini kontrol edin. Sorunun kaynağını bulmak için adım adım ilerleyeceğiz.Bir sonraki adım olarak, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamak yerine, aygıtınızı kurtarmak için daha kesin bir yöntem olan Android işletim sistemini yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Bunun için telefonunuzun modeline ve üreticisine özel olarak internet üzerinde bulabileceğiniz adımları izleyerek işletim sistemini yeniden yükleyebilirsiniz. Bu genellikle telefonunuzun üreticisinin web sitesinde veya teknik destek bölümünde bulunur. Bu işlemi yapmadan önce telefonunuzdaki verilerin yedeğini aldığınızdan emin olun, çünkü bu işlem tüm verilerinizi silecektir.
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️
valler
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 11:53 PM in
Galaxy S
maalesef en son çare telefonu yeniden kurmak icab ediyor onunlada uğraşmak istemiyorum, yanıtın için sağol dostum

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-16-2024 09:52 PM in
Galaxy S
Merhaba niye aero
valler