cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp Sohbet Geçmişi Geri Yükleme Hatası

(Topic created on: 09-23-2024 05:38 PM)
737 Views
musaoguzcamlik
Active Level 3
Options
Galaxy S

Whatsapp da birkaç haftadır sohbet geçmişi geri yükleme hatası alıyorum. Durduk yere bu şekilde uyarı geliyor. Her seferinde geri yükle diyip bir önceki yüklemeyi mecburen alıyorum. Bunun çözümü yok mu? 

-Whatsapp betadaydım ayrıldım.
-Beta uygulama kaldırdım normal uygulama yükledim.
-Hata devam edince 2. Defa kaldır kur yaptım.
-Yedekleme mail adresini değiştirdim.

Derdime derman bulamadım e dostlar bunun çözümü nedir?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba musaoguzcamlik,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy S
Çözüm nedir başına gelen tamamen çözen oldu mu?
0 Likes
Galaxy S
Evet baktım şimdi yedek mevcut.
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
Haftalardır bende de oldu. Ben de betadaydim. Ciktim ama yine devam etti. Cok sohbetim gitti silindi. Yedek almiyordum ben ama su 1 haftadir bu sorunu hic yasamadim
0 Likes
Galaxy S
Yedekleme yapmayınca sorun bitiyor sanırım. Ama yedekleme önem arz ediyor şuan için yedek iptal durumda mı sizin sorun yok mu artık?
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
Yedek iptaldeydi onceden de. Su anda da öyle. 1 haftadir sorun yok bakalim.
0 Likes
Galaxy S
Bende çok yaşadım uzun bir süre, sonra yedekleme mail adresimi değiştirince düzeldi
0 Likes
Galaxy S
Yedekleme mail adresimi değiştirdim ama sorun çözülmedi. Whatsapp yedekleme mail adresinizi tek başına mı değiştirdiniz yoksa telefon yedeklemesi ile aynı adres olacak şekilde mi değiştirdiniz? Ben ne yaptıysam düzelmedi.
0 Likes
Galaxy S
Bende ne yaptıysam düzelmemişti ne olduysa mail adresimi değiştirince düzeldi ama tabi bütün yedeklerim gitti . (Telefonla aynı mail olacak şekilde değiştirdim)
0 Likes
semeb
Active Level 5
Galaxy S
Whatsapp business kur, sonra oradan yedekler gelecek. Sonra Whatsapp normal beta olmayan sürüm kur o zaman sohbet geçmişi geliyor