cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp Sesi Kısılıyor

(Topic created on: 12-21-2020 01:36 AM)
1143 Views
Oxobis61
Active Level 7
Options
Galaxy S

Whatsapp ile görüntülü görüşme yaptığım esnada, 3g sesli arama gelirse, whatsapp goruntulu gorusmenin sesi kendiliginden kısılıyor. Ses seviyesini kontrol ediyorum. En ust seviyede olduğunu goruyorum. Fakat duyulan ses seviyesi sanki 3.seviyede gibi geliyor.

görüşmeyi sonlandirana kadar bu durum duzelmiyor. Mecbur kapatip tekrar ariyorum. 

s20, s20+ ve s10e cihazlarda denedim. Hepsinde aynı sıkıntı var. Telefonlarda bir sorun olmadigini biliyorum. Fakat bu duruma bir cozum bulamadim. Yardiminizi rica ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Uygulamayı yedekleyip, tekrar yükleyerek kontrol etme şansınız var ise o şekilde yapmanızı eğer sorun devam ederse, uygulama yapımcılarına geri bildirim göndermenizi öneririm. 

View solution in context

0 Likes
3 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Bu telefon yada uygulama ile ilgili değil bulunduğun bölge de şebeke ile ilgili bir sorun cihaz frk etmez böyle durumda ağ bağlantı ayarlardan 3g yapıp öyle denemelisin düzelecektir
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Uygulamayı yedekleyip, tekrar yükleyerek kontrol etme şansınız var ise o şekilde yapmanızı eğer sorun devam ederse, uygulama yapımcılarına geri bildirim göndermenizi öneririm. 

0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
hiçbirinin alakası yok sorun WhatsApp tan o an sen büyük ihtimalle hoparlör ile konuşuyorsun kapat aç hoparlörleri düzeliyor aynı sorunu yaşıyorum tek çözümü bu oldu