Original topic:

Whatsapp Pdf Problemi

(Topic created on: 09-11-2025 05:01 PM)
407 Views
698875
Active Level 4
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar,

Whatsappta bana gelen pdfleri acrobat reader ile açabiliyorken benim gönderdiğim pdf ler varsayılan uygulama yüklü değilmiş gibi hangi uygulama ile açmak istersiniz diye soruyor. Sunulan seçenekler arasında ise acrobat reader yok. dosya yöneticisi ile açtığımda da direk acrobat reader ile açmasına rağmen gönderdiğim pdf dosyasını açmıyor. Sorun ne olabilir? 
11 Comments
Galaxy S
Uygulamaların, "desteklenen bağlantıları aç" ayarlarını kontrol edin.
Hepsi açıksa varsayılan uygulamanın acrobat reader olduğuna bakın ve varsayılan temizleyip tekrar varsayılan olarak ayarlayın.
Sorun devam ediyorsa, ufak tefek yazılım bug'ları olabilir' cihazlarda.
0 Likes
Galaxy S
Varsa güncelemeleri; bunları yapın.
0 Likes
698875
Active Level 4
Galaxy S
Hepsini denedim hocam, değişen birşey olmadı.
0 Likes
Galaxy S
WhatsApp ile alakalı olması muhtemel çünkü büyük dosya paylaşımı ile ilgili bir özelik üzerinde çalışıyor ve geliştiriyorlar.
yatoogod
Active Level 2
Galaxy S
Aynı sorun s24 plus cihazımda var çözebildiniz mi sorunu? Cihazınız neydi acaba
0 Likes
698875
Active Level 4
Galaxy S
Yok hocam çözemedim. Cihazım S22 Ultra
0 Likes
yatoogod
Active Level 2
Galaxy S
Anladim hocam. Sorunu bi yarım saat once **bleep** ettim. WhatsApp ı silip tekrar yükledim yine bir sonuç yok. Bekleyeceğim bakalım bir çözüm gelecek mi
yatoogod
Active Level 2
Galaxy S
S23 cihazim var ona gönderdim o sekilde görebiliyorum pdf yi. Sıkıntı şurada başkasına gönderdiğim pdf leri açamıyorum.(s23 den 24 cihazima gönderdim 24 görüntüleyebiliyor.s24 den s23 e gönderdim s23 görüntüleyebiliyor.ama gonderen cihaz kendisi pdf yi acmiyor)Yani demem o ki gönderdiğim pdf ler açılmıyor bana gelenleri gormede bir problem yok
subaru06
Active Level 3
Galaxy S
Hem tabs9plus hemde s24u cihazimda ayni problem var chat gpt ile denemedigim kalmadi
0 Likes