cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WhatsApp

(Topic created on: 06-27-2022 04:22 PM)
291 Views
Benhakan0
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba whatsapptan video gönderdiğimde karşı tarafta ve benim gönderdiğim videoya tıkladığımda ses çıkmıyor gönderirken ses kapalı falan da değil kontrol ettim.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Benhakan0,

Diğer uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Utku48
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorun bende de var ama ben samsung galeride videoyu düzenlediğim zaman öyle oldugunu farkettim. Maalesef çözümünü bilmiyorum.
Benhakan0
Active Level 1
Galaxy S
Aynen reis bende de tam olarak öyle oldu videoyu düzenledikten sonra wpden gönderdim ses gitti
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
merhaba

samsung'un kendi video düzenleme programindan kaynakli kardeşim muhtemelen düzenleme yaptiniz.

3.parti video düzenleme programi indirin. Inshot bu çok güzel indirebilirsiniz
Benhakan0
Active Level 1
Galaxy S
Anladım reis peki o video öyle mi kalacak şimdi sesli şekilde gönderme şansım yok mu
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
duzenledigin video galeride duruyor ise tekrar duzenlemeye gir ve sag üstte geri dön var ona basin orjinali kalacak sonra başka bir uygulama ile duzenlersen problem olmaz
Benhakan0
Active Level 1
Galaxy S
Eyvallah reis de bu ne kadar saçma sapan bir hatadır ya koca samsungun yaptığı işe bak
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
evet çoktandır bu şekilde bir iki kez güncelleme geldi hala düzeltmediler
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Benhakan0,

Diğer uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes