cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Wearable uygulaması

(Topic created on: 02-06-2025 07:24 AM)
246 Views
onlyblack
Active Level 3
Options
Galaxy S

Sayın arkadaşlar ultra 24 telefonumla Wearable uygulamasını güncelledim güncelledikten sonra galaxy freebuds pro 3 model kulaklığımı uygulamada bağlı gözükmüyor sadece bluetooth bağlantısında bağlı gözüküyor bı nedenle özelliklerini düzgün bir şekilde kullanamıyorum. Örneğin ön

image

image

ceden ses duyduğunda kulaklığım hemen ortam moduna girerdi şimdi girmiyor. Şarkıyı değiştireceğim düzgün algılanıyor. Çözümü bilen var mı ya da eski sürüme nasıl geri dönerim, ayrıca sadece s 24 ultrada neden olan hata mı bilemedim. Eski sürüme geri dönmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. 

7 Comments
ElifInan
Beginner Level 3
Galaxy S
Benim de galaxy s24 ultramda birkaç saat önce aynı sorun meydana geldi. Wearable'da Buds 3 Pro uygulaması açılmıyor, dolayısıyla widget'ı da çalışmıyor. Genel bir problem var demek ki. Bir an önce çözerler umarım.
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
Genel herkeste aynı sorun var
emrullahugur
Active Level 4
Galaxy S
Widget kaldırıp öyle kullanın şimdilik. O şekilde çalışıyor.
AlpKodal
Beginner Level 3
Galaxy S
Bende de aynı sorun var. Widgeti kaldırıp kullanmaya devam edin. Yakında düzeltirler umarım.
ElifInan
Beginner Level 3
Galaxy S
Samsung çözüm ekibine açtığım geri bildirime "wearable" uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin diye döndüler. Dediklerini yaptım, buds problemi çözüldü ama bu kez de Watch 7 ile eşleşmiyor wearable. İnanılmaz...
onlyblack
Active Level 3
Galaxy S
Aynısını bana da dediler hem samsungun kendi mağazasında hem de olay storeden yükledim bir daha yine aynı sorun devam ediyor
0 Likes
islamyasin
Active Level 3
Galaxy S
Bende a52 var onda da aynı hatta bende kendini kapatıyor program