- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S24 ultra kullanıyorum ve işim gereği video çekimleri ve foto çekimleri yapmaktayım, lakin bu telefonu alırken özellikleri satis personeline sorduğumda video yüklenince görüntüde oldukça bozulma oluyor , bana verdiği cevap ise Samsung firmasının meta ile anlaştığını yazılımsal olarak duzeldigini yükleme kalitesinin , tabiki tek sebep bu değil telefonu alma amacım zaten hali hazırda Apple telefonumda mevcut , üzülerek video veya foto konusunda Samsung telefonumla çektiğim foto veya videoları kullanmıyorum, from mu gezerken video ve resim kalite sorunu diye bir bölüm gördüm fakat ilginç olan foto ile ilgili açıklama var ama konu başlığında yer alan video sorunu ile bir bilgilendirme yok , yanı kendisinin telefon dünyasının amiral markalarından biri olduğunu iddaa eden markanin açıklama kısmında bile bu kadar özensiz davranması sadece ironik bence , marka kötüleme derdi olan biri değilim ama güzele güzel demek kötüyede kötü demek gerektiği kanısındayım, isterseniz dünyanın en iyi kameralarını lens'lerini kullanın sonuçta çekilen video ve fotolar siteye yüklendiğinde kötüleşiyorsa kameran kötüdür kanımca
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2025 09:01 AM (Last edited 04-16-2025 09:01 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2025 09:32 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2025 09:02 AM in
Galaxy SBu haberi yabancı bir platformdan aldım hocam ve ben de s24u kullanıcısıyım @miktatmertcento instagramdan ekleyin çekilen görüntüler nasıl net paylaşılıyor bakın problem sizde olabilir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2025 09:30 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2025 09:41 AM in