Original topic:

Video kalitesi sorunu

(Topic created on: 04-16-2025 09:41 AM)
126 Views
Edonis
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 ultra kullanıyorum ve işim gereği video çekimleri ve foto çekimleri yapmaktayım, lakin bu telefonu alırken özellikleri satis personeline sorduğumda video yüklenince görüntüde oldukça bozulma oluyor , bana verdiği cevap ise Samsung firmasının meta ile anlaştığını yazılımsal olarak duzeldigini yükleme kalitesinin , tabiki tek sebep bu değil telefonu alma amacım zaten hali hazırda Apple telefonumda mevcut , üzülerek video veya foto konusunda Samsung telefonumla çektiğim foto veya videoları kullanmıyorum, from mu gezerken video ve resim kalite sorunu diye bir bölüm gördüm fakat ilginç olan foto ile ilgili açıklama var ama konu başlığında yer alan video sorunu ile bir bilgilendirme yok , yanı kendisinin telefon dünyasının amiral markalarından biri olduğunu iddaa eden markanin açıklama kısmında bile bu kadar özensiz davranması sadece ironik bence , marka kötüleme derdi olan biri değilim ama güzele güzel demek kötüyede kötü demek gerektiği kanısındayım, isterseniz dünyanın en iyi kameralarını lens'lerini kullanın sonuçta çekilen video ve fotolar siteye yüklendiğinde kötüleşiyorsa kameran kötüdür kanımca 

image

image

image

image

image

image

28 Comments
Arda-G780G
Active Level 7
Galaxy S
Büyük mp ile göz boyuyorlar resmen. Samsung artık eski kaliteyi yakalayamayacak gibi duruyor.
Edonis
Active Level 3
Galaxy S
İsterlerse 5000000 mp kamera var desinler veya yapsınlar sonuçta platformlara yüklendikten sonra kalite düşüyorsa bu bir sorundur
MiktatMert
Active Level 3
Galaxy S
Samsung'un Galaxy S24'ü, cihazın yükseltilmiş kamerasıyla çekilen fotoğrafları tam renkli ve kontrastlı olarak göstermenize olanak tanıyan Ultra HDR fotoğrafları Instagram'da destekleyen ilk cihazdı.

Bu haberi yabancı bir platformdan aldım hocam ve ben de s24u kullanıcısıyım @miktatmertcento instagramdan ekleyin çekilen görüntüler nasıl net paylaşılıyor bakın problem sizde olabilir
Edonis
Active Level 3
Galaxy S
Güzel dostum fotolarda çok fazla sorun yok aslında veya çokta önemli değil, önemli olan videolar yüklendikten sonraki kalite farkli , gelistirmemisler değil ama hala iphone'nun çok gerisinde buda sanırım yazılımsal bir durummus o şekilde.soylemislerdi
MiktatMert
Active Level 3
Galaxy S
Hocam dediğim gibi videolarda ultra hdr desteği sunan ilk cihaz 24u ve ben sorunsuz paylaşım yapabiliyorum kalite düşmüyor
Edonis
Active Level 3
Galaxy S
O zaman bende bir yanlış var ayarlar kısmına bir bakayim tekrarda 👍👍👍
0 Likes
coldpalmer
Active Level 1
Galaxy S
Videoları 1080p ye 30fps çek kalite düşmez bu ios içinde geçerli fotoğrafta ise 16:9 12mp çek
Edonis
Active Level 3
Galaxy S
Emin ol her modda çektim yaptım, fotolar yine bir nevi çok belirgin bir **bleep** olmuyor ama video malesef çok ama çok kötü tabikide kıyaslama yaptığım diğer telefonumla yüklediğim videolara istinaden
0 Likes
umutizgi
Active Level 4
Galaxy S
Kanka iphone sevmem, arayüzü ekosistemi bana kısıtlayıcı gelir ama video için özellikle iphone maalesef, samsung daha lensler arası geçişi becerememiş yıllardır aynı sensörleri kullanıp planlı eskitmede afyonu aratan bi firms olup çıktı bundan sonraki telefonum asls samsung olmayacak o kesin ama afyon da olmayabilir halen kararsızım