cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Veri Aktarım Sonrası Fotoğraf Tarihleri Değişti

(Topic created on: 03-23-2024 08:29 PM)
706 Views
TechnoBit
Active Level 8
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce telefonumu sıfırladım ve smart switch ile yedekten cihazima verileri aktardım galeride fotoğraf tarihleri doğru görünüyor ancak instagram yada facebooktan fotoğraf ve video paylaşıp göndereceğim zaman tüm aktarımını yaptığım fotoğraf ve videolar 21 mart olarak görünüyor ancak galeride ve dosyalarda tarihleri doğru görünüyor çekilen indirilen tarih değil telefona aktarılan tarihe göre sıralama yapıyor instagram ve Facebook benzeri tüm uygulamalar bu sorunu nasıl çözerim 
5 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Şunumu demek istediniz mesela instagram'a video veya foto yüklediniz instagram otomatik kopyasını galeriye indirir orada çekildiği tarih değilde instagram'a attığım tarih saat görüküyor
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy S
Örnek veriyorum : 2023 tarihinde çektiğim bir fotoğrafı bilgisayara aktarıyorum oradan geri cihazıma aktarıyorum galeride tarihi 2023 ama uygulamalardan baktığımda tarih aktarım tarihi olarak görünüyor
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım o bendede var telefona geri yüklediğiniz fotoğraf ve video sosyal medya uygulamalarında ilk sıralamada görükür mesela bende eski bir fotoğrafı yanlışlıkla silmiştim geri yükledim instagramda foto paylaşmaya tıklayınca ilk sıralarda sanki yeni çekmişim gibi görünüyor yani bir hata değil.
0 Likes
Galaxy S
Galeri uygulamasına giriyoruz alttaki menüden ayarları açalım. En altta Galeri hakkında bölümü var. Oraya girdikten sonra sürüm numarası üzerine üst üste tıklıyoruz ve Gallery Labss açılıyor. Gallery Labbsta en assagida Fix Date And Time var. Bu menuye girince tarihi bozuk dosyalar geliyor. Buradan düzeltmek istediklerimizi secip Fix date&time secip daha sonrada Fix from fliename seciyoruz ve düzeliyor. 

Tabi eğer dosya adında tarih yosa bu yöntem ise yaramaz.

Kolay gelsin. 

Salih24u
Active Level 6
Galaxy S

Merhaba. Ben üst üste tıkladım da tıkladım. Labs anable dedi. Ayarlarda daha önce labs yok muydu? Tıklayarak mı görünür yaptık? Onu bilemedim. Bir de, labsta işimize yarayacak başka şeyler var mı? Labsı anlamadım da.

0 Likes