cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Valla **bleep** artık

(Topic created on: 04-07-2025 08:19 PM)
18 Views
tahadmn
Active Level 5
Options
Galaxy S

S25+ a geçmeyi düşünüyordum ama malum oneuı7 olaylarından sonra soğudum Samsungdan. Apple a baktığımda 14 plus s25+ ile aynı fiyatta yani bu rezillik insanı uzaklaştırıyor. Saçmalıktan başka bir şey değil.

tahadmn
Active Level 5
Galaxy S
S25+ ta ki fazladan kameranın yaptığı zoom hiç bir işe yaramıyor? Fazla olsa ne yazar işimi görmedikten sonra. Apple yapay zekası internet gerektirmiyor, samsungun yapay zekasının tek iyi yanı resme çizdiğin şeyleri eklemesi ve objeleri kaldırması. Onun dışında s25 serisini incelemek için siteye baktığında güç tuşuna dokunduğunda gemininin açılmasını yapay zeka özelliği diye tanıtıyorlar? Bu mu yapay zeka sence? Circle to serach de google lensi telefonu optimize etmiş ve çizme animasyonu eklemiş yine bir yapay zeka değil ki. Güncelleme konusunda da en azından Samsung gibi 6 7 yıl garanti diyip milleti oyalamıyorlar. Daha kötü kamera demene gelicek olursak 3. Parti uygulamalarda Androidler hala tost makinesi, bir kaç infilucer para aldığı için Samsung ultra modellerinde vs bu sorunu çözdü deseler bile tamamen bi yalandan ibaret. Kısacası söylediğin herşey boş kardeşim.
0 Likes
UurS24S9FE
Active Level 3
Galaxy S
Peki fanboy 😂1744046201801.jpg
tahadmn
Active Level 5
Galaxy S
Olm 19 yaşındayım 10 yıldır Samsung kullanıyorum bana mı fanboy diyosun avel
0 Likes
UurS24S9FE
Active Level 3
Galaxy S
Sana tek tek her konuda daha kötü tek iyi özelliği yok dedim. Bana izah etmek yerine boş yapıyorsun dedin. Attığım resimde her şey net. Epey zımbırtısını da kullanmadım
0 Likes
k7llanıcı
Active Level 1
Galaxy S
Knk senin kafa iyimi 14 plus ile s25 plusı bir tutuyon belli senin işlemci a15 heralde bozuk olduğuna gore
UurS24S9FE
Active Level 3
Galaxy S
A9 bence, mustafa sözen bile 14 plus s25 plus kıyaslaması yapmazdı.
tahadmn
Active Level 5
Galaxy S
Al bakalım 1744046667142.jpg
0 Likes
UurS24S9FE
Active Level 3
Galaxy S

Yani ? Bu halen s25 plus 14 plus kıyaslamasının saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Biri diğerinden tek konuda bile geri değilken ne anlatıyorsun ki ? 

0 Likes
gangtoea
Active Level 5
Galaxy S
Bence para yetiyorsa 15 plus alsan daha mantıklı yani dynamic island geldiği için de o da biraz lükse giriyo gibi
nodoshi
Active Level 6
Galaxy S
60Hz bir ekranın lükse gireceğini düşünmüyorum.