cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama simge işaretleri

(Topic created on: 02-27-2021 03:43 PM)
3916 Views
Samsung_zlFbe0E
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Samsung S9 sahibiyim. Uygulamalarda simge işaretlerinde Numara/nokta gözükmüyor.

Standart cevap "Bu durum için Ayarlar > Bildirimler > Uygulama simge işaretleri > Numara seçebilirsiniz. Yazılım konsepti gereği, bildirim panelinden gelen biildirimleri temizlediğinizde uygulama üzerindeki bildirim sayısı gidecektir. " kontrol edildi. uygylama simge işaretleri ve alt seçenekleri kapatılıp yeniden açıldı. antivirüs uygulaması kaldırıldı. halen yeni bildirim uyarıları gelmiyor. Ne olduysa cihaz samsung yetkili servisinde tamirden gelmesi ve fabrika ayarlarına geri dnmesiyle birlikte başladı. ilk 2 senesinde her şey yolundaydı. sorunumun çözümü için neredeyse tüm google arama sonuçlarını denemeye başladım. Bu kadar basit ama kritik bir sorunun çözümü Samsung için bir prestij sorunudur. Gerçek anlamda ilgi ve sorunumun çözümü için destek bekliyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung_zlFbe0E,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Bu soruna benimde dikkatimi çekti açıkcası ama S9 için olan bir sorun değil. M20 kullanıcısı olarak android 10 da olan bir sorun bu. Bildirim panelinden yok ettiğinde simgede ki işaretde kalkıyor. Bunu bende sevmiyorum. Sanıyorum ki bu yazılımın içerisinde olan bir şey.
Samsung_zlFbe0E
Beginner Level 2
Galaxy S

Katılıyorum. Ancak uzman teknisyenler için ön bilgi olarak S9, güncellemeleri yapılmış bir cihaz olduğunu vurguladım. Yoksa aynı dert android kullanan samsung dışındaki firmalarda bile var. Önemli olan soruna çözüm olacak doğru bilgi ve desteğe ulaşabilmek.

mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Umalım ki gelecek veya gelmekte olan Güvenlik veyahut düzeltme yazılımlarında bu sorunun kalktığını duyarız veya görürüz.
Galaxy S
arkadaşın anlattığı bu değil dostum tamirden geldikten sonra numara veya nokta hiç çıkıyormuş Acaba Android 10 yazılımını kaldırıp tekrar yüklese çözülür mü sen daha iyi bilirsin bu işleri 🙂
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Yok kardeşim malesef tamirde cihazı sıfırladıkları için android 10u tam anlamıyla kullanabiliyor. Bende çoğu defa sıfırladım yazılım attım ama değişen bir şey yok. Sende böyle bir sorun var mı kardeşim
Galaxy S
hayır yok benimki canavar gibi 😁
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Çok ilginç bir sorun bunu bende sevmiyorum. Kız arkadaşım ben oyundayken whatsapdan mesaj attıydı hemen kenara kaydırdım oyunda maç bitene kadar mesaja girmedim unutmuşum bakmayı wpde bildirm işaretide yok cevaplayı unutmuşum 😂😂 12 saat sonra yazdım 😂 Sorun yani 😂
0 Likes
Galaxy S
😀 evet ilginç bir durum neredeyse her cihazında ayrı bi problem var belki de bilinçli yapıyorlar nerde çokluk orda b.kluk demişler 😅 diğeri gibi tek bi elden çıksa bu kadar sorun olmaz
Galaxy S
ilginç bir durum var olan bir özellik nasıl kaybolur anlamadım yeni yazılım gibi bir şey attılar herhalde bilgisayardan falan telefondaki arızanın giderilmesi için ve yazılımı bozdular