cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uygulama kilidi

(Topic created on: 10-09-2021 11:14 AM)
741 Views
MrLaylon-S20FE
Active Level 7
Options
Galaxy S

Uygulamalara kilit nasıl koyarız. Benden başkası giremesin diye

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SanalYargıç
Expert Level 5
Galaxy S
Malesef bulunmamaktadır

View solution in context

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung cihazlarında uygulama kilidi özelliği bulunmuyor. 3. Parti uygulamaları ise güvenlik açısından önermiyorum.

View solution in context

14 Comments
SanalYargıç
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Bu uygulamayı kurup yapabilirsiniz Screenshot_20211009-112455_Google Play Store.jpg
Galaxy S
Cihazın kendinde yok mu böyle bir özellik
Solution
SanalYargıç
Expert Level 5
Galaxy S
Malesef bulunmamaktadır
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
Adım 1: Ayarlar -> Biyometri ve güvenlik -> Güvenli Klasöre gidin. Güvenli Klasör'ü kurarak devam edin. Doğrulama amacıyla işlem sırasında Samsung hesap bilgilerinizi girmeniz gerekecektir.
Adım 2: Güvenli Klasör için bir PIN, şifre veya desen seçerek devam edin. Ayrıca Güvenli Klasör'e erişmek için parmak izi tarayıcıyı kullanma seçeneğiniz de vardır.
Samsung Telefonda Uygulama Gizlemek ve Kilitlemek
Adım 3: Güvenli klasör şifresini ayarladıktan sonra içinde bazı sistem uygulamaları olacaktır. Bunlar, telefonunuzda zaten mevcut olan sistem uygulamalarının ikincil kopyalarıdır. Bu sistem uygulamalarında sakladığınız herhangi bir içerik, birincil kopyalarından erişelemez.
Adım 4: Şimdi, korumak istediğiniz herhangi bir uygulamayı, sadece Güvenli Klasör'e taşıyın. Güvenli Klasör içindeki Uygulama Ekle seçeneğine basın ve korumak istediğiniz uygulamaları seçin. Güvenli Klasör içindeki uygulamaları doğrudan Google Play'den de indirebilirsiniz.

***Web'ten buldum inş işine yarar.***
Galaxy S
Dediğiniz gibi yaptım ekleme,parola ve ayarladım ama uygulamaya girince hiçbir şey sormadan giriliyor yine. Parola parmak izi vs sormuyor.
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman cihaz uygulama kilidi desteklemiyor maalesef.
01a65
Expert Level 2
Galaxy S
Maşallah
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
Ne oldu?
01a65
Expert Level 2
Galaxy S
Moderatör gibi yazı yazmışsın ona şaşırdım O yüzden