cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama Kilidi / App Lock

(Topic created on: 04-07-2020 09:56 AM)
1180 Views
niteau
Active Level 1
Options
Galaxy S

Başka akıllı telefondan Samsung Galaxy S10+'a geçtim ama diğer telefonlarda olan çok büyük bir özellik eksik: Uygulama Kilidi. 

Aradığım Secure Folder vs değil. Çünkü içine koyduğum uygulamaların klonunu yaratıyormuş ve her şeye teker teker yine giriş yapmam gerekiyor. Hali hazırda kurulu uygulamalarımı neden parmak izimle kilitleyemiyorum ki? Her telefon markasında varken Samsung neden kilitlemeyi unutup da birinin eline verebileceğiniz gereksiz bir uygulama yaratmış?

Bu özellik Samsung ayarlara ne zaman, hangi güncellemeyle gelecek? 3.parti bir uygulama indirmek istemiyorum, istedikleri ekstrem izinlerden dolayı. Ayrıca her marka telefonun kendi ayarlarında bu özellik varken neden Samsung'da yok?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba niteau,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Üründe uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir.  Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
samsung da bu özellik maalesef henüz mevcut değil bu işlevi üçüncü parti uygulamaları kullanarak da deneyebilirsiniz secure folder bana çok mantıklı gelen bir özellik değil çünkü zaten telefonumda olan uygulamanın bi klonunu oluşrurup aynı uygulamanın telefonunda iki kat yer kaplamasına sebep oluyor
niteau
Active Level 1
Galaxy S
Ben de Secure Folder için aynısını düşünüyorum, bu sebeple de uygulamalarımı tekrar kurmadım.

Ama 3.parti uygulamalara da güvenmiyorum, boşuna izinlerimi dosyalarımı başka bir partiye açmış oluyorum. Yine de sizin önerdiğiniz bir 3.parti uygulama var mı kısmen daha güvenli ve az izin isteyen?

Bir de bunu bir sonraki güncellemede native bir ayar olarak önerebileceğimiz bir öneri/şikayet kısmı biliyor musunuz?

Teşekkürler
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Ben pek bu tarz uygulama kullanmadım ama bildiğim kadarıyla 360 security uygulamasında sifre koyabiliyorum ama parmak izi yok diye biliyorum
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
bu uygulamanın ama ekranında sağ alttaki + tuşuna basıp geri bildirim gönder seçeneğine dokunduktan sonra öneriler bölümünden istediğiniz konuda öneride bulunabilirsiniz yararlı olursa çözüm kabul etmenizi rica ederim.
niteau
Active Level 1
Galaxy S
Aslında burada yetkili bir kişiden en azından öneride bulunursak gerçekleşebilir mi bunu öğrenmek istiyorum. O yüzden yetkili biri yazana kadar bekleteceğim.

Ayrıca teknik olarak sorunum "çözülmemiş" olduğundan şu an için konuyu veya yorumları "çözüm" olarak işaretleyip insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum.

Emeğiniz için teşekkür ederim.
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
AppLock Gibi bir özellik ne yazık ki samsung'da yok. 3.cü parti uygulama önerisinde bulunmak kesinlikle istemiyorum. fakat sizde haksız değilsiniz app lock gerekli birşey. son olarak herhangi bir 3.cü parti uygulama önerisi almanızı veya kullanmanızı kesinlikle istemem, sizin verileriniz açısından tabi. Google play üzerindeki tüm applock uygulamalarının yorum bölümlerine bakarsanız hiç kimsenin güvenmediği açıkça belli.
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba niteau,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Üründe uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir.  Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

niteau
Active Level 1
Galaxy S
Çok teşekkürler, ilettim ve dönüş aldım. Umarım kısa zamanda dönüş alabilirim.

Ayrıca bu özelliğe ihtiyaç duyan ve isteyen diğer kişiler de öneride bulunabilirse belki bu güncelleme daha hızlı gelir. O yüzden isteyenleri de harekete geçmeye davet ediyorum, zaten 5 dk almıyor. Ben kısa bir metin yazdım ve "uygulamalar", "ayarlar/sistem" ve "kilitler" olmak üzere 3 yere de önerdim.

Umarım yakın zamanda güvenlikli bir uygulama kilidi güncellememiz olur.