- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Başka akıllı telefondan Samsung Galaxy S10+'a geçtim ama diğer telefonlarda olan çok büyük bir özellik eksik: Uygulama Kilidi.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 04:14 PM in
Galaxy SMerhaba niteau,
Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Üründe uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 10:35 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 10:46 AM in
Galaxy SAma 3.parti uygulamalara da güvenmiyorum, boşuna izinlerimi dosyalarımı başka bir partiye açmış oluyorum. Yine de sizin önerdiğiniz bir 3.parti uygulama var mı kısmen daha güvenli ve az izin isteyen?
Bir de bunu bir sonraki güncellemede native bir ayar olarak önerebileceğimiz bir öneri/şikayet kısmı biliyor musunuz?
Teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 10:53 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 10:55 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 11:14 AM in
Galaxy SAyrıca teknik olarak sorunum "çözülmemiş" olduğundan şu an için konuyu veya yorumları "çözüm" olarak işaretleyip insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Emeğiniz için teşekkür ederim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 03:51 PM (Last edited 04-07-2020 03:52 PM ) in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 04:14 PM in
Galaxy SMerhaba niteau,
Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Üründe uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-07-2020 05:08 PM (Last edited 04-07-2020 05:08 PM ) in
Galaxy SAyrıca bu özelliğe ihtiyaç duyan ve isteyen diğer kişiler de öneride bulunabilirse belki bu güncelleme daha hızlı gelir. O yüzden isteyenleri de harekete geçmeye davet ediyorum, zaten 5 dk almıyor. Ben kısa bir metin yazdım ve "uygulamalar", "ayarlar/sistem" ve "kilitler" olmak üzere 3 yere de önerdim.
Umarım yakın zamanda güvenlikli bir uygulama kilidi güncellememiz olur.