Resolved! Solved

Original topic:

USB İçin MIDI Çıkışı Telefonu Çökertiyor.

(Topic created on: 02-11-2020 11:02 PM)
1871 Views
Nao
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung Galaxy S9'u FL Studio'da MIDI cihazı olarak kullanmak istediğimde sorunsuz olarak bağlanıyorum fakat 5 dakika bile geçmeden telefon donuyor, çöküyor, durduk yere kendini yeniden başlatıyor, bazende hiç tepki vermiyor, ekranda görüntü donup kalıyor. İnternette araştırdığımda bu sorun hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadım. Cihazı USB için MIDI moduna aldığım anda telefon sapıtmaya başlıyor. Çok sinir bozucu bir durum. Yardımcı olabilir misiniz.

image

Aldığımdan beridir bu telefonun sorunları bitmiyor. Tasarımsal ve donanımsal olarak çok güzel cihaz olsa da yazılımsal sorunlar beni bu markadan soğuttu. Geç gelen güncellemelerden tutun. Durduk yere çöken ağ sinyali, yazılım güncellemeleriyle birlikte cihazda var olan özelliklerin kaldırılması, cihazın yavaşlaması ve var olan özellikleri kullanamamam...

Cihazı servise ağ sinyali sorunu için götürdüğümde çalışanın VoLTE özelliğini kapatırsam ağ sinyalinin çökmesinin daha yaşanmayacağını, ülkemizde yeterli altyapının bulunmadığını ve kapatırsa düzeleceğini söylemesi ve kendisinin bu özelliği kapatması ama hâlâ bu sorunun yaşanması...

Bakalım daha nelerle karşılaşacağız. Yeni güncelleme baya iddialı gözüküyor. Moderatörlerin prosedür olarak cihazımı sıfırlamamı söyleceğini öngörürsek umarım güncellemeyle düzelir.
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Nao,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Nao,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes