cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tv plus vb. ekrani doldurma, tam ekran

(Topic created on: 09-07-2024 03:43 PM)
269 Views
Buhara15
Active Level 3
Options
Galaxy S
Samsung telefon ile tv izlerken ekran kenarları ya karanlik oluyor yada tam ekran yapınca logolar ve yazılar ekrandan taşıyor ekrani doldurmuyor. Turkcell Tv plus premium kullanıyorum. bu sorun yüzünden defalarca müşteri hizmetlerini aradim beceremediler duzeltemediler. Sıradan bir iptv vb uygulamalar bile bu işlemi düzgün yapıyor. Bir öneri olan var mi ? Konuyla ilgili ekran görüntüsü ekliyorum
(Not: TV ye falan yansıtma yapmıyorum tv plus uygulamasi hem tv de kurulu hem telde.. telefonda sıkıntı oluyor tv de direk tam ekran izliyorum ama telefonda izlerken sorun oluyor..)

image

image

image

12 Comments
Kandemirr
Active Level 8
Galaxy S
televizyon ayarlarınızdan izleme ölcegini degistirin eğer smart viewden yansıtıyosanız smart view ayarlarından tam ekrana basın
Buhara15
Active Level 3
Galaxy S
Televizyonda sorun yok telefonda sorun.. sanırım ultra model kullandığımız için ekran çözünürlüğünde uyma sorunu oluyor uygulamadan kaynaklı
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Tv'de en boy oranı Full seçeneği vardır. Ya da 16:9
Buhara15
Active Level 3
Galaxy S
Tv de sorun yok telefonda oluyor
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Buradan olabilir.1725713682424.jpg1725713682445.jpg
Buhara15
Active Level 3
Galaxy S
Hocam yansıtma yapmıyorum tv plus uygulamasi hem tv de kurulu hem telde telefonda sıkıntı oluyor tv de direk tam ekran izliyorum ama telefonda izlerken oluyor
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Mesela bu İnat Tv uygulaması. Burada ekranı doldur seçeneği var. İstediğin en-boy oranını ayarlayabiliyorsun.1725714164965_1725714164949_0.jpg
Buhara15
Active Level 3
Galaxy S
Evet benim de ekran görüntüleri ordan.. ama tv plus da olmuyor bu olay.. çözüm arıyorum kaç aydır
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Daha fazla SS gönderebilir misin? Belki gözden kaçırdığın, bizim fikir sahibi olabileceğimiz bir şeye rastlarız.