cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Turkcel 5g hız testi İstanbul havalimanı

(Topic created on: 04-13-2025 08:26 AM)
316 Views
alierenkocamann
Active Level 10
Options
Galaxy S
İstanbul havalimanı e sim ve s23 ile turkcell 5g deneyimim

image
Burda 5G ile esenyurt turkcell sunucusuna 25 ms alıyorum 

image
Burda ise aynı sunucuya 4.5G ile 20 ms alıyorum size tek bir test görseli iletiyorum ancak pingleri kontrol etmek için birkaç kez denedim sonuç değişmedi

image
Bu test de 5G de aldığım en yüksek hız ancak 1 kez bu hızı gördüm genel anlamda hız çok dalgalı ve ping süreleri de ortada zaten açıkçası küçük bir test sahasında ve yoğunluğun az olduğu bir zamanda bile yüksek dow. Hızları haricinde pek bir şey vadetmiyor upload tarafı da 4.5G ye göre iyi sayılır. Yoğun saatlerde daha stabil bir deneyim sunmadıkça son kullanıcıya sunulacak 5G hizmetinde beklentiniz yüksek olmasın umarım ki lisanslar alınıp 5G yaygınlaşana kadar daha stabil bir deneyim sunarlar 5.5G falan diyorlar bakalım ne olacak göreceğiz.

9 Comments
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Bence bağlantı hızından ziyade kapsama alanını genisletmeliler özellikle Türk telekomun sinyal kalitesi çok kötü dışarda 150,200 download alırken evde arama dahi yapamiyorum bazen kapalı alan performansını çok kötü
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Evet turk telekom gerçekten öyle
0 Likes
Galaxy S
Bence hız ne kadar artıkca İnternette o kadar cabuk bitiyor 1 gb 1 gün bile yetmiyor sizcede doğru degilmi
xHarunx
Active Level 6
Galaxy S
Doğru 5g de paketler yükselmesi gerekiyor
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Evet öyle zaten ama 5g çıktığı zaman paketleri de ona göre ayarlarlar diye düşünüyorum
xHarunx
Active Level 6
Galaxy S
Buda vodafone TBMM ankara1744527790450.jpg
TuneBucks
Active Level 5
Galaxy S
TBMM 7G mi kullanıyor diyelim 😁
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Ben 5G'den ziyade Wi-Fi 7 gibi teknolojilere daha çok heyecanlanıyorum.
Er3n
Active Level 7
Galaxy S
😮
0 Likes