0SamS10E0
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Pil ömrünü uzatmak için siyah bir tema arıyorum önerisi olan...?
4 Comments
HasanS22
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2023 09:43 PM in
Galaxy S
Samsung telefonlarda pil ömrünü uzatmak için siyah tema kullanmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Bazı tavsiyelerim şunlar:
- Samsung Theme Park uygulamasından siyah ve koyu renkli temalar indirin. Bu temalar daha az enerji harcar.
- One UI Home uygulamasından koyu mod seçeneğini etkinleştirin. Böylece tüm arayüz siyah olur.
- Wills Dark Instagram, Facebook gibi sosyal medya uygulamaları için siyah tema eklentileri var. Bunlardan yararlanın.
- Galeri, telefon, mesaj uygulamaları için siyah zeminli 3. parti temalar araştırın.
- Aklığı kapatın ve ekran parlaklığını otomatik ayara çekin. Gerekenden fazla aydınlatma harcar.
- Arka plan uygulamaları kapatın, ya da gereksiz uygulamalara izin vermeyin.
- 5G'yi kapatın, bu standart daha fazla güç tüketir.
Siyah tema kullanmak pil ömrüne küçük de olsa katkı sağlar. Diğer optimizasyonlarla birlikte daha etkili olabilir.
- Samsung Theme Park uygulamasından siyah ve koyu renkli temalar indirin. Bu temalar daha az enerji harcar.
- One UI Home uygulamasından koyu mod seçeneğini etkinleştirin. Böylece tüm arayüz siyah olur.
- Wills Dark Instagram, Facebook gibi sosyal medya uygulamaları için siyah tema eklentileri var. Bunlardan yararlanın.
- Galeri, telefon, mesaj uygulamaları için siyah zeminli 3. parti temalar araştırın.
- Aklığı kapatın ve ekran parlaklığını otomatik ayara çekin. Gerekenden fazla aydınlatma harcar.
- Arka plan uygulamaları kapatın, ya da gereksiz uygulamalara izin vermeyin.
- 5G'yi kapatın, bu standart daha fazla güç tüketir.
Siyah tema kullanmak pil ömrüne küçük de olsa katkı sağlar. Diğer optimizasyonlarla birlikte daha etkili olabilir.
0SamS10E0
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2023 09:50 PM in
Galaxy S
5G değil cihaz , dediklerinizin hepsi yapılmıştı zaten ama yine de teşekkür ederim.
Ben sadece tema ismi istiyordum?
Ben sadece tema ismi istiyordum?

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2023 10:13 PM in
Galaxy S
Theme uygulamasına girip siyah tema yazınca çıkıyor siyah temalar,ayrıca siyaha dokunursan da çıkıyor.
Exynos_850_A12_ Ali
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2023 11:12 PM in
Galaxy S
Pls ekranlarda beyaz mod çok pil harcar mı?