cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonumu Islak Mendille silmek

(Topic created on: 01-20-2025 07:46 PM)
194 Views
Mamiheimer
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba, annem titizlik hastası olduğu için ben eve girdiğimde telefonumu gizlice ıslak mendil ile siliyor. Ben normalde gözlük temizleme mendili kullanıyorum da annemin ıslak mendille silmesi ipx sertifikası olan bir telefona zarar verir mi?

8 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Ben Sertifikası Olmayan Telefonumda Siliyorum Birşey Olmadı Hala (:
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
İnşallah Belki Girişleri Şarz Girişi Gibi Yerleri Silersek Sıkıntı Olur Onun Dışında Sıkıntı Olmaz Bencede 👍
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür Ederim Birazda Benim Hatam Aslında 😄
Galaxy S
Telefonu bende ıslak mendille siliyorum tabi öyle suyunu sıkıyorum bastırmadan siliyorum ve sonra hemen peçete ile siliyorum zaten. Bir sıkıntı olmaz.
0 Likes
dolphin56
Active Level 10
Galaxy S
Ben yıllardır tuşlu olsun dokumatik siliyorum bir zararını görmedim 😁
0 Likes
brkbrk
Active Level 6
Galaxy S
Pandemiden beri bende siliyorum hergun eve gelince
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy S
Islak mendilde sorun olmaz ama kolonya ile silmeyin. Ekran ve kapağın kenarından içine sızıyor ve ekranın yapıştırıcısıno eritiyor. Eski telefonumun ekranı bu şekilde kullanırken suratıma düşmüştü. Telefoncuya gittiğimde kolonya ile mi siliyorsun demişti.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Islak mendille Kullandığınız telefon tablet kulaklık saat gibi ürünlerinizi silip temizleyebilirsiniz temizlerken Sadece dikkat edin ıslak mendilin suyu cihazların içerisine kaçmasın peçete ile kurutun sonra silmeden önce suyunu sıkmanıza gerek yok daha iyi temizlesin diye suyunu sıkmadan silin içine kaçmasın diye dikkat edin peçeteyle kurutun sonra dediğim gibi
0 Likes