cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonu karanlık moda aldıktan sonra klavye rengi beyaz yapılabilir mi

(Topic created on: 10-31-2023 10:22 PM)
640 Views
110908
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung s21 fe kullanıyorum dark mode kapalıyken klavye rengini değiştirebiliyorum ama dark mode açıkken klavye rengini değiştiremiyorum herhangi bir yolu var mı?

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Klavye için "Keyboard" kısmında yapmalısınız. Theme Park dışında belirttiğiniz durum (Karanlık modu açıkken klavyeyi aydınlık modda kullanım) şuan ki yazılım konseptinde mevcut değil.

View solution in context

13 Comments
545481
Active Level 7
Galaxy S
samsung klavye mi gboard mu
110908
Active Level 6
Galaxy S
samsung
545481
Active Level 7
Galaxy S
temayı beyaz seçtiğinde yine dark modda da beyaz kalması lazım ya ben de bi deneyim atayım
545481
Active Level 7
Galaxy S
şimdi baktım harbiden beya temada siyah yapılıyor siyah temada beyaz kalmıyor ona bir yazılımla düzel me lazım ya ama ben genelde gboard kullanıyorum daha çok kişiselleştirme sunuyor tavsiye ederim hocam
110908
Active Level 6
Galaxy S
gboardın görüntüsünü sevmiyorum ve alışık değilim. yazılım ile gelirse yapar mıyım bilmiyorum yazılımın telefonu ve pilini kötü etkilediğini düşünüyorum ama çok fazla da bilgim yok
545481
Active Level 7
Galaxy S
anladım evet ilk zamanlarda pil sorunları yaşanıyor genelde iphone 15 te de sonradan bir sürü şey küçük yazılım güncellemeleriyle düzeltildi ios 17 den sonra
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy Store üzerinden "Good Lock" uygulaması ve içerisinden "Theme Park" uygulamasını indirip Karanlık ve Aydınlık modu için istediğiniz renkte klavyeyi ayarlayabilirsiniz.
110908
Active Level 6
Galaxy S
bunu geçen gün denemiştim ama theme parkın nasıl kullanıldığını tam çözemedim
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru, kullanım açısından karışık biraz kurcalarsanız yavaş yavaş kullanımı öğrenirsiniz diye düşünüyorum. Olmazsa Theme Park ile ilgili videolar araştırabilirsiniz. Bunun dışında bir seçenek sanırım bulunmuyor.