cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonu Sıfırlamaya Önce Mail hesabını kaldırmadım.

(Topic created on: 12-31-2023 01:11 PM)
132 Views
AdmOzbkr
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonu sıfırladım şu su algılandı hatasından dolayı. Ancak sıfırlamadan önce sanırım hesapları kaldırmadığım için hesapları şuan bağlanamıyorum. 

image

Fotoğraftaki gibi bildirim veriyor. Bunun çözümünü bilen yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

7 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten fabrika ayarlarına sıfırlayınca hesapların o an kaldırılıyor bende öyle bir şey olmadı
0 Likes
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
Bağlı diyor ama bu şekilde işte.
0 Likes
Galaxy S
Google da sorun var mı yoksa sadece MS de mi sıkıntı
0 Likes
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
Aslında google hesabında da sıkıntı var ama o ikili doğrulama yaptığımdan ve eski numaram kayıtlı olduğundan. MC hesabında da dediğim sorun mevcut.
0 Likes
Galaxy S
Ayarlar hesaplar ve yedekleme hesaplar kısmında bişey gözüküyor mu bağlı hesap olarak varsa kaldır ekle tekrar yoksa hesap ekle kısmına bak orda çıkıyorsa eklemeye çalış Bir de telefonda Samsung hesabina bak bağlı hesaplar kısmında MS yazıyormu
0 Likes
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
Maalesef bağlı hesap yok. Başka bir Gmail bağladım google olarak. Ama asıl bilgilerin ve yedeklerin olduğu hesabım MS hesabı onuda bağlayamıyorum
0 Likes
AdmOzbkr
Active Level 3
Galaxy S
Bu şekilde telefondan tarayıcı üzerinden açabiliyorum ama telefona bağlamak istediğimde yukarıdaki uyarıyı veriyor 1704032287463.jpg
0 Likes