cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon Çerçevesi Nokta Şeklinde Soyulma

(Topic created on: 10-13-2023 10:13 AM)
281 Views
erntrn
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefonumun çerçevesi noktalar şeklinde soyulmaya başlamış beyaz beyaz gözüküyo. Daha alalı 5 ay civarı bir süre oldu telefonum S23. Telefonu kılıfla kullanıyordum ve her hangi bir darbe almadı. Bu durum garantiye girer mi ?

10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Garantiye girebilir ama cihazındaki her parça diğer yeni ekrana aktarılacak (ekran ile kasa yekpare )
erntrn
Active Level 4
Galaxy S
Peki sizce servise vereyim mi, sizin tavsiyeniz ne yoksa telefonu böyle kullanmaya devam mı edeyim.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bence vermeye gerek yok cihazı açtırma bence

Birde o beyaz dediğin şeyler toz yapışmış iz yapmış olabilir mi ? Güzel nemli bir bezle silmeni öneririm
erntrn
Active Level 4
Galaxy S
Bir deneyeyim silmeyi. Yorumun için teşekkür ederim.
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Ben olsam vermem servise arkadaşın dediği gibi bunun için açtırmam cihazı
erntrn
Active Level 4
Galaxy S
Ekrandada ufak bi sorun var hem onuda halletmiş olurlar diye düşündüm. Karanlıkta tam ön kameranın sağ alt tarafında daire şeklinde karanlık oluşuyo çok mat gösteriyo orası ekranı, karanlıkta aşırı bariz belli oluyo.
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Yanık mı oluştu acaba 🤔
erntrn
Active Level 4
Galaxy S
Hiçbir fikrim yok. Sadece orası siyahımsı ekranın diğer bölümlerinden farklı olarak. Mürekkep akması vs. olabilir mi ?
sepyadam
Expert Level 1
Galaxy S
Bu durumu çok yüksek ihtimal kullanıcı hatası/deformasyonu olarak adlandiracaklardir. Çözüm yolunda ise kasa değişimi dışında pek bir opsiyonunuz görünmüyor.