cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Teknoloji hevesi

(Topic created on: 04-14-2025 06:04 PM)
156 Views
xidi
Active Level 6
Options
Galaxy S

Gelecek güncelleme hakkında sürekli karşıt cevaplar yazıp muhalefetlik yaratmayacağım, yaratmakta istemem. S25 ile gelmesi beklenen ve aylarca ertelenen bu güncellemeye sürekli "Gelsinde kusursuz gelsin, acelesi yok." Şeklinde bakıyordum. Fakat iş artık aldığım ve alacağım hizmet konusunda tedirginliğe yol açmaya başladı. Her şeyin bir tarihi bir planı olduğu gibi bu konudada benzer bir tutum beklerdim. Teknolojiye olan heves ve yeniliklere olan merak hepimizi sabırsız kılıyor, farkındayım. Ama bu kadar gecikmesi gerçekten aldığımız hizmetin sekteye uğrayıp maalesef soğumamıza sebep oluyor. Geliştiriciler elbette kusursuzu sunmak için uğraşıyor, anlayışla karşılamak lazım fakat bu kadar gecikmeside çalışmalarındaki eksiklikleri gözler önüne seriyor. 

7 Comments
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy S
Adamlar bizi kale almıyorlar eleştirileri göz ardı ediyorlar yetmiyor bide siliyorlar. Böyle aptallık olmaz. Küfür yok hakaret yok ne diye siliyorlar anlamadım. Ağzımı açtıracaklar bu modlar az kaldı.
0 Likes
cvsahmet
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum empati kurarak yaklaşmak lazım ama dediğiniz gibi heves kursakta kalıyor teknoloji devinin bir işi bu kadar ertelemesi ve umursamaz olması hayret verici
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Bence mantığınızda bir haya var.

Doğru gelecekse geç gelebilei mantığı hatalı.

Çünkü insanlar daha ne kadar bekleyecek ? Aralık ayından beri bekliyorlar, her sürecin sonunda yeni bir hata çıkıyor, bu yüzden bu kısma katılmıyorum.
0 Likes
xidi
Active Level 6
Galaxy S
Devamını okursan sevinirim.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Neden anlayışlı olalım? Anlayışlı olmamız gereken daha gerçekçi ve mantıklı durumlar varken anlayışlı olma hakkımı ticari bir markaya karşı kullanmıyorum ben. Tüketici olarak sadece ürün değil hizmette satın alıyorum. Verdiğin paranın karşılığında sana telefonunu vermeseler ne hissedersin ne yaparsın? İşte vermedikleri yada veremedikleri hizmettede birabir aynı şeyi hissetmen ve yapman gerekir. Bu firma bana hakettiğim güncellememi sorunsuz ve gecikmesiz bi şekilde vermek zorunda. Yapamıyorsa beceremiyorsa hiç girmesin bu işlere. Buzdolabı televizyon falan yapmaya devam etsin sadece
xidi
Active Level 6
Galaxy S
Anlayış kısmını tedirginliğime kadar olan süreçte sağladım. Yazdığım yazıdada tam olarak sizin bahsettiklerinizi belirtmeye çalışmıştım. Açık ve net yazdığımı düşünüyorum.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Ben anladım zaten anlatmak istediğinizi. Vurgulamak istedim sadece. Birazcık daha detaylı bi güncelleme olunca sorunsuz şekilde dağıtmatı beceremedi samsung. Tek gerçek bu malesef