Original topic:

Takvim

(Topic created on: 06-24-2023 03:33 PM)
509 Views
Mesutozdemir
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba geçen gün samsung takvime not kaydetmiştim benim için gizli bir not tu fakat kardeşimin general mobile telefonundaki google takvimde de not göründü ve bu çok kötü bir durum oldu benim için bunun nasıl olduğunu anlamadım ikisindede farklı hesaplar açık bunu nasıl iptal edebilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Aynı google hesabınız varsa senkronize olduğu için diğer telefondada görülebilir. Eğer farklı hesaplarsa bi uygulama kaynaklı olabilir. Diğer telefonun ürericisinede bi danış bence.

View solution in context

9 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı gmail kayıtlıysa görünebilir. Gıvenli klasöre not ekleyin.
Mesutozdemir
Active Level 1
Galaxy S
Cevabınız için teşekkür ederim yok farklı hesaplar açık bana bildirim geldiğinde aynı şekil kardeşimede gitmiş nasıl gitti anlamadım
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung takvimse aynı Samsung hesabı mı açık acaba değilse güvenli klasördeki takvime kaydedin.
Mesutozdemir
Active Level 1
Galaxy S
Yok kardeşimin hesabı ayrı hesap açık benim samsung hesabımla gmail hesabım aynı ama kardeşiminki farklı
0 Likes
Vueennx
Active Level 7
Galaxy S
Family özelliği var bu yüzden gitmiş olabilir.
Mesutozdemir
Active Level 1
Galaxy S
Cevabınız için teşekkür ederim bu özelliği devre dışı nasıl bırakabilirim yardımcı olursanız sevinirim
0 Likes
ayk39
Active Level 5
Galaxy S
Gizli saklı iş yapma
Mesutozdemir
Active Level 1
Galaxy S
Gizli saklılık iş değil sadece benim için özel bi basit haturlatmaydı
0 Likes
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Aynı google hesabınız varsa senkronize olduğu için diğer telefondada görülebilir. Eğer farklı hesaplarsa bi uygulama kaynaklı olabilir. Diğer telefonun ürericisinede bi danış bence.