Original topic:

TURKNET

(Topic created on: yesterday)
75 Views
EkremDurmaz
Active Level 7
Options
Galaxy S

TURKNET çöktü galiba hiç bir şey yüklemiyor google servislernde sıkıntı yaşatıyor sürekli 

9 Comments
Galaxy S
Evet dün geceden beri benide deli etti
Keza speedtest üzerinde download ve upload gayet normal değerlerde fakat google servisleriyle ilişkin bi problem var sanırım türknette
EkremDurmaz
Active Level 7
Galaxy S
tam anlamıyla aynı sorunları yaşıyorum şikayetim var sayfasından da şikayet ettim bakalım herhangi bir düzenleme yada cevap gelecek mi
Galaxy S
Ya bugün yarın fixlerler de bence asıl sorun 2026 da bile hâla böyle saçma sorunların yaşanıyor olması
EkremDurmaz
Active Level 7
Galaxy S
o konuda şaşırmadın neden dersen burası türkiye komik gelsede herşey olabilir 😂 😂
her an her şey yasaklana bilir bir bakmışız GOOGLE yasak
ıjfpasdfhısdhgopısjgopojdspds
Galaxy S
Valla olmaz da diyemiyom
EkremDurmaz
Active Level 7
Galaxy S
neyse görücez artık diğer turknet kullanıcılarından hiç ses çıkmıyor nedense şikayetim var sayfasında fazla şikayet yok
Müsaitsen eğer sende şikayet bırak oraya daha hızlı reaksiyon alırlar belki play stordan birşey güncelleyememek veya yükleyenenek gerçekten çok büyük sorun
0 Likes
EkremDurmaz
Active Level 7
Galaxy S
bu yüzden herşeye alıştım artık
Özgürkaya61
Active Level 2
Galaxy S
ben turknet kullanıyorum sorun yok ip v6 açıksa sorun olabilir
0 Likes
EkremDurmaz
Active Level 7
Galaxy S
açık olup olmadığını bilmiyorum ama neden hiç bir sorun yokken bu sorunla karşı karşıya kaldım hemde sadece bende olan bir sorun değil açık olsa bile şimdiye kadar açık olup da sorun olmayan bir gecede sorun oluyorsa sorun ip v6 değilde TURKNET'dir acil çözüme kavuşması lazım🙏
0 Likes