cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Su ve Toza Dayanıklık Hakkında

(Topic created on: 07-05-2022 11:25 AM)
492 Views
GkNU
Active Level 6
Options
Galaxy S

ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA TELEFONUNUZ TOZA VE SUYA DAYANIKLI DİYE ALDIYSANIZ DİKKAT BU YAZDIKLARIM SADECE TOZA VE SUYA DAYANIKLILAR İÇİN DEĞİL DAYANIKSIZSADA ZATEN GEÇİRLİDİR TELEFONUNUZA İYİ BAKIN!!!!!!!

Nasıl olsa telefonum dayanıklı su ile yıkıyayım suyun altında kullanayım diye düşünmeyin. Çünkü özelliklerin amacı, çok tozlu ortamlara veya suyun bütün hepsine dayanıklı diye sakın düşünmeyin, sadece su sıçramalarına oda hafifse dayanıklı yoksa suyun içinde kullanıma katiyen uygun değildir.Gazlı içecekler, tuzlu ve tatlı sularada hiçbir şekilde dayanıklı değildir, Örnekler= nehir, deniz, göl vs... de lütfen ne suya sokun kullanım amaçlı nede bu yazılan su çeşitlerinin sıçramamsına DİKKAT EDİN !!!!!!

BİLMEYENLER VAR İSE DİYE EKLİYORUM=
GENEL OLARAK BU VE BAŞKA SİZİN YANİ KULLANICILARIN YAPTIĞI HER TÜRLÜ HATALAR GARANTİ DIŞIDIR BUNU ÇOĞU İNSAN BİLİYORDUR AMA BEN YİNEDE EKLEMEK İSTEDİM

Umarım açıklayabilmişimdir çünkü ıslak mendille 1 ay önce dikkatli silmeme rağmen sıvı uyarısı verdi, kimyasal olduğunu biliyorum yıllardır kullanmış olduğum telefonları ıslak mendil ile dikkatlice siliyordum, şimdi elimden geldiğince gözlük bezi ile kuru bir şekilde silmeye çalışıyorum, iyi ki telefonum bozulmadı yinede şanslıyım umarım ileride sorun çıkmaz.

Saygılar😊😊🤗🤗
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler 🙃
GkNU
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim, bilmeyenler var ise diye yazdım 👍😊🤗
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mükemmel bir düşünce 👍
GkNU
Active Level 6
Galaxy S
Yazık insanların emeğine zaten çok pahalı cihazlar boşuna masraf edene kadar ellerindekini kullansınlar 🙏 🙏 🙏
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Kuzenim s5 ile 3 saat yüzdü yüzdükten sonra 3 4 yil daha kullandi o telefonu
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aga beee eskidendi o telefonlar 🥲
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonun ekranı pis olunca (parmak izi dolu ekran) daha iyi oluyor temiz olunca parmağım kaymıyor özellikle aşağı kaydırırken telefon kasıyor gibi hissediyorum özellikle oyunda joystick kullanırken parmağım tutuyor
GkNU
Active Level 6
Galaxy S
Biliyorum ama bende elimden geldiğince yazdığım gibi ıslak mendil hiç kullanmıyor değilim. Elimden geldiğince eğer çok kirli değil ise gözlük bezi kullanıyorum. Birden fazla gözlük bezi kullanıyorum biri kirlendimi diğer temiz olanı kullanıyorum, yoksa aynı bezi tekrar kullanınca daha da kirleniyor hemde sağlık açısından riskli olabilir. Yorumunuz içinde teşekkürler 😊😊
ssadiyedier
Active Level 10
Galaxy S
A53 telefonum suya dayanıklı ama suya daldırmıyorum