cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Srgb nedir

(Topic created on: 06-21-2023 09:19 AM)
496 Views
Bayram32
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Geliştirici seçeneklerde böyle bisey var nedir?
image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba

sRGB, farklı cihazlarda ve platformlarda yeniden üretilebilen bir renk aralığını tanımlayan, standartlaştırılmış, cihazdan bağımsız bir renk alanıdır. Renklerin farklı cihazlarda ve ortamlarda tutarlı bir şekilde görünmesini sağlamak için geliştirilmiştir.

Teşekkürler İyi günler dilerim.

View solution in context

7 Comments
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Geliştirici ayarları aslında normal kullanıcılar için değil ordaki ayarlar üzerinde değişiklik yapmamak gerekir
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Neden koymuşlar madem
0 Likes
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Normal şartlarda aktif değil o ayarlar zaten adı üstünde geliştirici seçenekleri
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Tamam işte erişilmesi kolay birsey. Bende merak ediyorum neden böyle karıştirilmamasi gereken bisey basit bir tıklamayla giriliyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende bu ayar gizli derleme numarasına 3 defa tıklayınca aktif hale geliyor bence bilmiyorsan hiç kurcalama yanlış ayar yaparsın ugrastirir sonra seni ben sadece pencere ayarları falan 0 getiriyorum pencere hızı geçişleri daha hızlı oluyor ama artık kullanmıyorum kapattım gecistici seçeneğini
Solution
Galaxy S
Merhaba

sRGB, farklı cihazlarda ve platformlarda yeniden üretilebilen bir renk aralığını tanımlayan, standartlaştırılmış, cihazdan bağımsız bir renk alanıdır. Renklerin farklı cihazlarda ve ortamlarda tutarlı bir şekilde görünmesini sağlamak için geliştirilmiştir.

Teşekkürler İyi günler dilerim.
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Bilgi için teşekkürler peki açık olması mı daha iyi sizce
0 Likes