cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Spotify vs Yotube Music

(Topic created on: 03-16-2023 09:49 PM)
265 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Spotify Premium kullanıyorum.

Ama kullanmama kararı alıp YouTube Premium sayesinde YouTube Music Premium kullanayım diye düşündüm hem fazla ödemem dedim.

YouTube Music uygulamasının arayüzüne özellikle sanatçıların şarkılarını ararken Spotify sadeliğini alamadım arayüzünü pek beğenmedim alışık olmadığım içindir muhtemelen ses kalitesi her zaman yüksekte kullanıyorum.

Sizce hangisi mantıklı ve ses kalitesi daha iyi?

6 Comments
AHKE-A73
Active Level 5
Galaxy S
S20 de olsa şaka şaka 😄
Detay ve frekans aralığı yüksek kulaklar ile dinledim kesinlikle youtube music daha kaliteli ve yüksek ses veriyor
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
ses kalitesi açısından en kötüsü youtube music sonrasında spotify en iyiside apple music spotify ekstra ücretle hifi getirecekti ama apple ve deezer aynı fiyata verince işler istediği gibş gitmedi ki hala da gelmedi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Apple music kayıpsızda gerçekten çok iyi diyorlar
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy S
ortalama spotify ile aralarında kullandıkları hafızada 5-6 gb f'ark var ama değer
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
YouTube Music daha geniş bir kütüphaneye sahip. Ses kalitesi olaraksa Spotify'ın daha iyi olduğu kanaatindeyim. Apple Music veya Deezer olsaydı onları ilk sıralara koyardım. Ben ikisini de kullandım. Kullandığım kulaklıklar öyle üst seviye kulaklıklar değildi ama hepsinde de Spotify beni memnun etti. Tabii dinlediğiniz müzik türüne göre değişir. Mesela ben metal dinliyorum ve YouTube, metal parçaları neredeyse öldürüyor. Telefona büyük hoparlörler bağladığımızda türkü açardık, orada da Spotify çok daha iyiydi. YouTube Music bana pek premium ses veriyormuş gibi gelmiyor.
darqLovE
Active Level 6
Galaxy S
Valla bende ikisi de var telefonun s21 5 g , araba da kullanıyorum, ses seviyesi ve bas kalitesi YouTube müsickte daha iyi geliyor, hassas müzik kulakları olanlar **bleep** var derse bilmem ama ben yotube music te daha keyif alıyorum
0 Likes