- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
HATTIMI DEĞİŞTİRMEDEN ONCE Cihazınız 4.5G UYUMLUDUR DİYORDU 3 4 GÜN ÖNCE HATTIMI DEĞİŞTİRDİM ŞİMDI Cihazınız 4.5G UYUMLU DEĞİL DİYO
SAMSUNG NOTES BAZI LİNK YAPIŞTIRMA OLMUYOR BU SORUN Bİ ANDA OLUŞMAYA BAŞLADI
SAMSUNG INTERNET TE BİR SAYFANIN SÜRESİ OTOMATİK İŞLENMİYOR SAYFAYI YENİLİYORUM ANCA ÖYLE İŞLİYOR ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDI
ŞIMDI BANA KALKIP OTOMATİK-HAZIR CEVAPLAR VERMEYİN LÜTFEN YOK SAMSUNG MEMBERS UYGULAMASINDAN HATA RAPORU GÖNDERİN YOK CIHAZA BAĞLANMAMIZ GEREK VB BUNLAR HAZIR VE BOŞ CEVAPLAR
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2022 01:59 PM in
Galaxy SDurumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanıza tavsiye ederim bir kontrol Sal anılsın cihazınıza
444 77 11
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2022 03:19 PM (Last edited 02-13-2022 06:01 PM ) in
Galaxy SSamsung notes ve Samsung İnternet için uygulamaların verilerini silmeyi deneyin (samsung notes'ta notlarınızı yedeklemiş olmayı unutmayın)
Sorun hala devam ederse 444 77 11 müşteri hizmetleriyle görüşün ya da bir Samsung yetkili servisine başvurun
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2022 01:59 PM in
Galaxy SDurumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanıza tavsiye ederim bir kontrol Sal anılsın cihazınıza
444 77 11
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2022 02:06 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-13-2022 03:19 PM (Last edited 02-13-2022 06:01 PM ) in
Galaxy SSamsung notes ve Samsung İnternet için uygulamaların verilerini silmeyi deneyin (samsung notes'ta notlarınızı yedeklemiş olmayı unutmayın)
Sorun hala devam ederse 444 77 11 müşteri hizmetleriyle görüşün ya da bir Samsung yetkili servisine başvurun