Bymrah
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Artık bıktık en ufak sorunda çözüm yolu yok
Hemen fabrika ayarları reset atın yahu bizde biliyoruz formatlamayı..
Cihaz sorunlu demiyorlar da reset atın onu yapın bunu yapın olmadı servise verin servis sök tak yapsın olmadı sorun devam etsin sonra cihaz değişimi olsun
Ha bu arada cihaz değişimi olunca verilen yeni cihaz 2. Kalite malzemeden oluyor sonrasında başka başka sorunlar türüyor bizzat biliyorum.
3 Comments
fansema
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-10-2023 08:07 PM in
Galaxy S
Böyle konularda Apple hiç kafa ağrıtmaz

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-11-2023 12:14 AM (Last edited 07-11-2023 12:16 AM ) in
Galaxy S
Bende Samsung a23 çok sıkıntı yaşıyorum. Her sabah kalktığımda wifi açıyorum bildirim mesaj neler gelmiş bakiyim dedim ses ve titreşim sesi çıkıyor ama bildirim yok yazıyor telefon yeniden başlatmak zorunda kalıyorum ve her gün 2 ve 3 kez yeniden başlatmak zorunda kalıyorum
Instagram reels ve hikaye izleyemiyorum sürekli kasıp duruyor önbellek sil düzelir dediler ama yaptım düzeldi ama ara sıra kasıyor boşuna önbellek silmek zorunda mıyım? Çok pişman oldum zedge uygulama kullanmak istiyorum sürekli uygulama çöküyor ve uygulama kullanmaz hale geldi ve telefon satcam artık iPhone geçicem Samsung mu asla almam
Instagram reels ve hikaye izleyemiyorum sürekli kasıp duruyor önbellek sil düzelir dediler ama yaptım düzeldi ama ara sıra kasıyor boşuna önbellek silmek zorunda mıyım? Çok pişman oldum zedge uygulama kullanmak istiyorum sürekli uygulama çöküyor ve uygulama kullanmaz hale geldi ve telefon satcam artık iPhone geçicem Samsung mu asla almam
sivhaba
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-11-2023 01:21 AM (Last edited 07-11-2023 01:22 AM ) in
Galaxy S
Sorunlara lafım yok ama madem ıphone alacak bütçeye sahiptiniz Samsung'un anneanne telefonunu neden aldınız? Yani iPhone fiyatları geçen senede Android lere nazaran hep yüksekti. A23 2022ürünü en kötü düz S22 alsaydınız bari ...