Sezercan
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bu iki işlemci arasında ne gibi farklar var Bazı testlerde 2400 önde deniliyor.Bazı teknoloji kurtları SD 8 gen 2 bile 2400'den iyi diyor.Evet tartışalım bakalım
25 Comments
- « Previous
- Next »
areyousure
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Galaxy S
Hocam exynos 2400e kullanıyorum. Galaxy note 9 ve note 10 da kullandım. Bu cihazlarda da exynos vardı. Snapdragon deneyimim sadece bir kere oldu ve o da redmi note 8 de idi. Şahsen ben bir kullanıcı olarak cihazımı rahat kullanabiliyormuyum ona odaklanıyorum. Redmi note 8 orta segmentti ve snapdragon olsa bile lag sorunu yaşıyordum. Exynos her ne kadar kötü olsa da zamanında yaşadığım deneyimim gayet iyidi. Hele note 9 da pubg oynamak note 10 dan daha rahat. Ama çok ısınıyor ve batarya emiyorlardı. Şimdi kullandığım exynos 2400e cihazımda böyle sorun yaşamıyorum batarya yaklaşıl 6 ila 7 saat yetiyor. Günlük kullanımda ısınma sorunu da çekmiyorum. Maksimum 42 derece ve pubg de 110 fps civarı alıyoru. Bu işlemciden beklentim 120 fps yi kolay verebilmesiydi. Maalesef o deneyimi yaşayamadım umarım günlerdir ağlayarak konuştuğumuz one ui 7 de sorun düzelir. Sırf 2400e, 2400 kısaltılmışı diye böyle ayrımcılık yaşamak da başka bir uyuzluk.
Yazım sadece exynos 2400 üzerine oldu kusura bakmayın. Ama şahsi fikrim snapdragon gen 3 ün daha iyi olması. Sonuçta daha çok kullanılan işlemci olmasından diğer uygulamalar daha kolay de daha optimize çalışıyor. Onun haricinde bence abartı bir **bleep** olduğunu düşünmüyorum.
Yazım sadece exynos 2400 üzerine oldu kusura bakmayın. Ama şahsi fikrim snapdragon gen 3 ün daha iyi olması. Sonuçta daha çok kullanılan işlemci olmasından diğer uygulamalar daha kolay de daha optimize çalışıyor. Onun haricinde bence abartı bir **bleep** olduğunu düşünmüyorum.
BerkeS24FE
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Exynos 2400e kullanıyorum S24FE de muhteşem işlemci bence S24 S24+ ile nerdeyse **bleep** yok sadece saat hızı daha az 2400e nin
Daisy26
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago (Last edited a month ago ) in
Galaxy S
Kendi deneyimlerimden bahsedeyim 2 ay önce s24 plus aldım 2 ay boyunca telefon elimde ısınıp durdu doğru düzgün hiç kullanamadım 2 ay sonunda pes edip s25 plus aldım sonuç sıfır ısınma işte benim için bu kadar far.k ediyor bir daha da exynos işlemciye yanaşmam cehennemden çıkma işlemciydi resmen 😂
drburuk
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Ben de 6 aydir 24+ kullanıyorum en ağır oyunda bile 1 saat sonunda 40 dereceleri anca görüyor sizin cihazda sorun varmış bence 😂
Daisy26
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
Bence de benim cihaz sorunluydu çünkü burda sordum çok kez s24 plus kullananlar benim ki kadar sorun yaşamadığını belirtti
brknn
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S
8 gen 2 açık ara daha iyi kullandığım için ikisinide söylüyorum

- « Previous