Original topic:

Sizce hangisi

(Topic created on: 10-25-2025 01:55 PM)
102 Views
Harpiye
Active Level 9
Options
Galaxy S
Gençler aklimda ilk iphone 16 pro max vardı da vazgeçtim şimdide s24 ultra ve 25 ultra arasında kaldım s24 ve 25 arasında 15 20 bin oynuyo gidip 15 20 verip 25 almaya değer mi yoksa s26 ultra mi bekleyip almak mantıklı.
11 Comments
Galaxy S
16 pro max'ten vazgeçmeyin bence
Harpiye
Active Level 9
Galaxy S
Herkes samsung s serisini iphone tercih ediyo diye samsung s sersini almaya karar verdim de siz neden iphone önerdiniz samsung birçok konuda iphone dan önde deniyo
0 Likes
Galaxy S
Hocam ilk iki sene hep öyle oluyor. Sonra Samsung özellik kısmaya başlıyor, S27'ye gelen özellikllerin birçoğunu S25 almayacak. Iphone'da donanım gerçekten yeterliyse her zaman özellikler veriliyor. Bir de OneUI cidden bug dolu. Sosyal medya uygulamaları da iphone'da daha iyi çalışıyor. Özellikle ön kamera videoda iphone daha ileride. Eğer satmak isterseniz de iphone daha çabuk ve daha yüksek fiyata satılıyor
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy S
Ya arkadaş burası Samsung forumu burada tabiki genelde Samsung al diyecekler Doğal olarak ,,Ben İPhone 16 pro kullanıyorum çok memnunum ikinci cihazımda S25 yapay zeka öceliğinse Samsung al yok ben kamera ve sosyal medya daha önceliklidir diyorsan Apple al tercih senin
Samsuņg
Expert Level 1
Galaxy S
Her üç cihazda güzel cihazlar hoşunuza gideni alın gönlünüz hangisinden yanaysa
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S25 ultra
0 Likes
Galaxy S
16 pro max kullanıcısıyım yaklaşık dördüncü ayımız falan olacak baya memnunum illede samsung kullanacağım diyorsanız samsung alın problem yok s25u baya güzel cihaz deneyimleme fırsatım oldu samsung a alışıksanız samsung dan devam edin marka değiştirme gibi bir aksiyona gerek olduğunu düşünmüyorum ha kararınızı değiştirip 16 pm alacaksanızda ios 26 güncellemesini yapmayın , iyi günler.
Galaxy S
Bi telefondan ne beklediğin önemli,çoklu uygulama açma,samsung dex,100x zoom,spen,yapay zeka ve agalarla modlu minecraft oynamak istiyorsan tabikide samsung ama ben sadece instagram ve kamera kullanıcam diyorsan al iphone u arayüzü çok kullanışlı çok güzel harbiden beğeniyorum tabi seçim senin
Galaxy S
S25 ultra
0 Likes