BehramGur
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Çok fazla kullanılan ayar olmasa da çok sevdiğim bi özellikdi. Hdmi ile telefonu tvye baglayıp birşey izlerken telefonun sesiyle tvnin sesini ayırabiliyordum. Ama şimdi ayrılmıyor malesef. Bu hata mı yoksa özellik mi kaldırıldı bilemiyorum ama çok üzdü. Misal tvde youtube açıkken ses tvden cıkıyor. ben telefonla muzik dinlerken muzik sesi telefondan geliyordu. Muazzam bir ses yonetii vardı ama şimdi sadece ikisinden birini secmem lazım tüm sesleri sectiğim aygıta yonlendiriyor ayırmıyor
2 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2025 01:14 PM in
Galaxy S
Goodlock sound asistant uygulaması var onu bir deneyin
BehramGur
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2025 01:19 PM in
Galaxy S
Sorun aslında şöyle, dex yada kulaklik kullanırken ayni anda rahatca iki programın seslerini dilediğim gibi yonlendirebiliyordum. Ama şimdi ayri uygulama sesi diye bi saçmalık getirmişler. Yani sadece uygulamaları seçip o uygulamanın sesini ne cihaz bağlanıyorsa bağlansın savit bir yerden ses veriyor. Yani misal youtube-u telefona sabitliyorsun kulaklik takinca diğer uygulamalari kulakliktan dinliyorsun. Şimdi tam tersi tum sesler telefondan ama youtube kulakliktan yada dexten gelsin istiyorsan tekrar o ayara gidip duzeltmen gerekiyor. Çok saçma değişik bi durum. Onceden bildirim panelinde ses calan uygulamanin ustunde kisayol vardi tiklayınca ses nerden çıksın diye rahatca seçebiliyordun. Şimdi ama malesef saçma sapan bir hal aldi oyle bi ozellik yok