cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Server kayıtlı cihaz alınır mı?

(Topic created on: 06-05-2024 08:37 PM)
6678 Views
mbozkurt
Active Level 6
Options
Galaxy S
Dostlar birkaç haftadır gözüme çarpıyor server kayıtlı ilanlar. Server kayıtlı cihaz alınır mı sizce? Güvenilir bir satıcıdan.
23 Comments
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy S
Merhaba ben aldım kullanıyorum hiçbir sorun yok server kayıtlı tüm güncellemeleri alıyor cihaz çok memnunum bilginize.
Galaxy S
Guncelleme aliyorsa cok iyi server kayitli z filip felan var 24 ultra arkadaslar diyor guncelleme gelmiyor
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
Peki, teşekkür ederim
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim almak isterseniz aldığım yeri paylaşım yaparım
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
özelden bildirirseniz güzel olur aldığınız yeri 😊
0 Likes
Galaxy S
Alinir ama uygulamalarin bazilari ingilizce oluyor ornek ayarlar felan sonra samsung pass samsung healt felan calismiyor server kayitlida sifirlamada felan imeil gitmiyor ama guncelleme alan var diyor almiyor diyende çok tahminimce guncelleme almaz bunlar yani ama garantilinin hali farkli + lari cok garantilinin
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy S
Dostum şuana kadar tüm güvenlik ve 6.1 dahil aldı artı store güncellemeleri dahil dediğin gibi sadece Samsung pass sorunlu oda zaten gerek yok Google sifreleri kullanıyorum onun dışında healt sorunsuz bence alınan yer çok önemli ve atılan server yoksa burda onlarca kez paylaşıldı cihaz güncelleme almıyor diye ama çok şükür bende hiçbir sıkıntı olmadı isteyen varsa aldığım yeride özelden paylaşım yaparım sağlıcakla kalın
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy S
Imeili siz mi verdiniz aldığınız yere?
0 Likes
Ersn23ultr
Active Level 6
Galaxy S
İstersen verebilirsin ama zaten 4gli cihaz IMEI atıyorlar sıkıntı yok aldığım yer çok sağlam yüzlerce satışı var bilgin olsun ve memnuniyet yorumlari